mandag den 9. marts 2009

1500 kroner ialt til Foreningen Cancerramte Børn

Idag har jeg igen overført kr. 500 til Foreningen Cancerramte Børn. Det betyder, at det samlede beløb, som jeg har kunnet sende til foreningen for salg af kort på lidt over en måned er kr. 1500. Det er jeg ret så stolt af.

De seneste 500 kroner er primært kommet ved salg til andre forældre på H2 (Børneonkologisk Afd. på OUH) og ved, at min sundhedsplejerske har haft en kasse med kort med tilbage på sit kontor og solgt til sine kolleger.

Faktisk skylder jeg også Creativ Company en stor tak, da de var søde og hjælpe mig igang med projektet ved at sponsorere en del ekstra materiale, da jeg købte startpakken hos dem. Det er fantastisk dejligt at få sådan en håndsrækning. Selvom jeg stadig har brugt mange penge, inden jeg lavede det første kort, så har Creativ Company bestemt hjulpet mig godt igang.

Et bestilt dåbskort, hvor bestillingen bare lød på navnet
-og så at det skulle være lilla


Det viste kort var bestilt til en barnedåb, som blev holdt igår. Jeg har efterhånden lavet nogle stykker af disse dåbskort, og de skiller sig efter sigende ud mellem de andre kort til dåbsfesterne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar