søndag den 22. august 2010

Cancerkort-crop


I dag holdt jeg kort-crop her i stuen hos mig.

Et af dagens kort fra min hånd


Det går bare ud på at folk, som har lyst til at lave kort sammen med mig, bare kan møde op og lave kort af mine materialer. Kortene går så til cancerkort-projektet. Sådan et arrangement har jeg lavet et par gange før, og det er altid rigtig hyggeligt.


Susanne og Anette er i fuld sving


Det er lidt hyggeligt at sidde et par stykker sammen og lave kort. Der bliver snakket og hygget, og det er også skønt, når der dukker nye personer op, som jeg ikke kender i forvejen. Det er dejligt at lære nye folk at kende.


Et mere fra min håndEndnu et....


Tilsammen fik vi lavet 27 kort og Susanne fik sat mærkater (der fortæller at kortene støtter Foreningen Cancerramte Børn) på over 300 kort. Så jeg synes da nok, at dagen også var meget produktiv.Et mere af de i alt 13 kort, jeg fik lavet i dag


Anette og Susanne lavede mest julekort i dag, men dem kommer jeg også til at sælge ret mange af - det er jeg meget sikker på.


Et par af Anettes kort


Et par af Susannes kort


Jeg lavede kort med citater på. De plejer at blive revet væk på trods af, at de er ret simple. Så det er spændende at se, hvor længe citatkortene overlever i kortkasserne.

1 kommentar:

  1. Hvor ser det bare hyggeligt ud og hvor er det vildt at i har lavet SÅ mange kort!! Rigtig godt gået :)
    Det er nogle flotte kort i har lavet, så jeg kan godt forstå at de er revet væk :)

    SvarSlet