onsdag den 17. november 2010

Sponsorkort-arrangement

I lørdags tog Silas og jeg afsted til Multiscrap i Odense. Iben, der ejer butikken, havde arrangeret en sponsorkort-dag, hvor man kunne melde sig til dagen og lave kort til Cancerkort og OSH. Iben havde doneret materialer, så det var bare at gå igang.Jeg var på forhånd spændt på, hvor meget jeg mon kunne få lavet, når jeg havde Silas med også. Men jeg havde indstillet mig på, at det var noget, som han mere eller mindre bestemte. Men han var så utrolig sød at have med, og sad i sin høje stol og legede med nogle af de legesager, som jeg havde taget med. Efter en lille frokost snuppede han lige tre timer på øjet i barnevognen bag butikken.


Faktisk fik jeg lavet 17 blandede kort, og legede også med lidt andre udtryk i et par kort. Nu lyder det jo ret vildt, men de 9 af kortene var ret ens og derudover lavede jeg fire andre, der også var meget ens. Så der var ikke så stor variation.


Herover ses to af mine egne kort fra dagen


Så inden jeg futtede hjem havde jeg 77 kort med hjem, hvor nogen af dem var indleveret til Iben på forhånd. Iben havde desuden solgt kort for det mere end 500 kroner siden februar måned. De penge fik jeg også med hjem. Det synes jeg faktisk var ret vildt.

Herunder et udpluk af de kort, som jeg fik med hjem.Ingen kommentarer:

Send en kommentar