søndag den 29. september 2013

Til og fra kort vejledning

Heldigvis har flere meldt sig under fanerne og vil gerne lave en stak til og fra kort til Cancerkort. Det er jeg utrolig glad for. På forhånd mange tak for det.

I den forbindelse har jeg fået en del spørgsmål omkring udformningen af kortene, så jeg prøver med denne lille vejledning at besvare spørgsmålene.

De stykker papir, som kortene foldes af måler 10,5x7,5 cm. Af et stykke A5 karton får man 4 til og fra kort, der færdigfoldede måler ca. 5,25x7,5 cm. Bemærk, at det er ca.-mål. Ingen hænger sig i de små marginaler.


Et A5 ark deles i 4 stykker

Kortene pyntes med hvad man nu lige har ved hånden af julerelevante ting. Som hovedregel kan man sige, at der bør komme 2-3 ting på kortet. Med den hovedregel bliver kortet ikke for bart og ikke for overfyldt.

Kortene pyntes med 2-3 julerelevante ting

Det kan være mønsterpapir og tekst, eller en "figur" og en tekst eller et bånd og en figur. Ja, der er mange muligheder for sammensætninger. Herunder finder du et par eksempler:

Eksempler på færdige til og fra kort

Husk endelig at klippe hul til gavebåndet i øverste venstre hjørne.

Støttemærker monteres altid inden kortene pakkes

Til slut sætter jeg så støttemærker bag på alle kortene (enkelte har fået udleveret disse mærker) og til sidst pakkes kortene i cellofanposer ryg mod ryg med 4 stk i hver pakke. Pakkerne sælges for kr. 15,-
 

Pakke med 4 stk til og fra kort. Pakket med ryggen mod hinanden,
så alle fire forsider af kortene kan ses

Det er da rørende billigt for fire små håndværker, når man samtidig støtter Foreningen Cancerramte Børn med mindst kr. 10 pr. pakke.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar