torsdag den 10. september 2015

Lavvande i kortkassen

Jeg har den sidste uges tid sendt ret mange kort ud til folk, som vil give et nap med at få solgt kort. Det er rigtig fedt. Jo flere kort, der kan komme ud og arbejde hos folk, jo flere bliver der solgt og jo flere penge bliver der samlet ind til Foreningen Cancerramte Børn.

Men efterhånden som jeg fik pakket kasser, så blev mit kortlager ret slankt. Det fik mig til at pakke lidt sager ud på spisebordet og prøve at få et par gode ideer til at lave et par kort.Det lykkedes mig at få lavet hele 6 kort. Ja, det er jo ikke vildt, men jeg var da vist lidt ude af træning, så derfor blev det lidt et rustent udbytte. Det er ikke fordi jeg ikke selv gider at lave kort, men det kniber bare lidt med overskuddet til det og motivationen/inspirationen.

 


 
Jeg er dog ikke så fortvivlet over situationen. Dels er der snart Convention, og jeg har lagt bestilling på kort ind hos et par af mine flittige hjælpere.

8 kommentarer:

 1. Jamen de er da ganske fine Berit.
  Jeg har en skoæske stående klar med kort til convention, men hvis du mangler, så må jeg da hellere se at få lavet lidt flere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor dejligt, Annette. Det er jeg rigtig glad for. Ja det ser sgu lidt skidt ud i kassen lige nu, så det bliver rart med en opfyldning

   Slet
 2. Jeg har snart en del til og fra kort til dig. Hvilke typer mangler du af den alm slags?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder rigtig lækkert Anne. Jeg kan altid bruge citatkort, tillykkekort og nu også julekort :-)

   Slet
 3. Jeg har en lille smule stående i indsamlingskassen i butikken - dem får jeg da lige sendt til dig snarest (medmindre du kan vente til Convention?) :-)

  Gitte / Hobbyboden

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Det lyder rigtig dejligt. De kan godt vente til Convention, så skal vi ikke bare spare portoen.

   Slet
 4. Hej j
  Jeg vil gerne lave nogen hvis du har brug for det vil lige høre hvad kravene er? hvad der skal stå osv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte
   Jeg har ingen krav til kortene, men jeg kan sige, at noget af det som sælger bedst er kort i glade og lyse farver. Gerne rimelig enkle. Enten med "tillykke" eller små citater.
   formatet ca 10x15 fungerer rigtig godt, men alle formater aftages.
   Hvis man vælger at donere f.eks ved Convention, så lægger man bare sit bidrag i kassen ved indgangen og så bliver kortene mærket med støttemærker og pakket i poser med tilhørende kuvert.

   Slet