torsdag den 8. december 2016

Donationer fra Scrap-a-mania

Det er bare så dejligt, som folk betænker Cancerkort med kort. Jeg fik virkelig mange kort overrakt fra Scrap a Mania. Min søde kollega Anne var så sød at tage kortene med fra fra hallen, og hun gav mig dem så fredag på jobbet. Det var en hektisk dag, og alt hvad jeg nåede at se var, at hun hjalp mig med at bære to fyldte kasser ud i min bil. Aftenen gik med julefrokost i det Nordsjællandske, så det endte faktisk med at klokken var 04 før jeg var hjemme.

Donationer fra Scrap a Mania
Lørdag skulle vi til familiejulefrokost, så efter nogle timers søvn skulle vi afsted. Kasserne nåede således aldrig ud af bilen. Julefrokosten blev holdt hos min kusine og her fik jeg kort kasserne med ind og nåede også at kigge en lille smule i kasserne. Mine tanter og mostre som altid plejer at være søde til at købe kort hos mig, var nysgerrige, og da jeg lige ville sætte et par mærker på nogle af kortene, så endte det lige pludselig, at jeg havde god hjælp. Det er faktisk rigtig hyggeligt at ordne de mange kort, sætte mærker på, putte i poser osv. men jeg erkender også, at det faktisk er ret tidskrævende, og masser af tid føler jeg er en rigtig grim mangelvare hos mig.

Pludselig var det ene bord til julefrokosten omdannet til kortværksted
Derfor har mine altid søde og hjælpsomme forældre ofte påtaget sig opgaven med at ordne kortene, når jeg har modtaget kortdonationer. Faktisk afleverede jeg en hel flyttekasse fyldt med kort, inden vi rejste til USA i okt. Alle de kort var faktisk ordnet, da vi kom hjem fra USA.

Nu fik mine forældre igen en kasse med kort, som de kunne fornøje sig med. Efter en uge havde de faktisk ordnet alle de kort, som de kunne gøre færdige (de løb tør for støttemærker og poser). Så takket være dem, så fik jeg nye forsyninger til kortkasserne, som jeg kunne tage med til juletræsfesten hos Foreningen Cancerramte Børn.

Tak til alle jer, som har doneret kort til Scrap a Mania (og andre steder)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar