søndag den 21. juni 2015

Indbydelser til 50 års fødselsdag

Indrømmet, jeg er ikke selv ret produktiv... Så uden hjælp fra masser af flittige sjæle, så blev det ikke til så meget, men nu har jeg selv været igang.

En af mine tidligere kolleger bestilte 25 indbydelser til sin mands 50 års fødselsdag, og de skulle være enkel i farverne sort og sølv. Efter et par forslag og lidt besvær med at få lige præcis de ting, som jeg havde udset mig i vores lokale hobbybutik, så endte jeg med denne indbydelse.

Indbydelsen

Ja det er bare sort karton, udstansede puslespilsbrikker af Karen Marie Klip papir, som lå i mine gemmer, sorte stickers med tal. sølvstreg med POSCA Acryltusch og en prægningsbrik fra min tang - anede ikke at jeg havde sådan en fin prægningsting.

Nu hvor jeg så, at jeg havde sådan en, så skulle den da også bruges
Det sjove ved denne indbydelse er, at jeg havde lovet dem færdig her i weekenden og besøgte mine forældre lørdag aften. Vi spiste aftensmad sammen og så gav vi den ellers gas med ren samlebåndsarbejde, hvor min mor stansede brikkerne ud og satte 3D puder bag på 1/3 af brikkerne (den med "50" på - de to andre er limet på), min far satte støttemærker bagpå alle indbydelserne. Ja, det var et hyggeligt projekt, inden vi kunne ræse til Fjellerup Vaffelbageri og få en velfortjent isvaffel (et af Danmarks bedste vaffelhuse)

2 kommentarer:

  1. Super fin indbydelse, og virkelig lækker detalje med prægningen :) kh Pia

    SvarSlet
  2. Jeg kan lige forstille mig det samlebånds arbejde, I har haft gang i :-)
    Den prægede tekst ser knald godt ud!

    SvarSlet