søndag den 23. august 2015

En dejlig donation

Jeg er måske ikke så flittig til at få lavet blogindlæg, men vær ikke i tvivl om, at Cancerkort initiativet lever i bedste velgående. Men det kan jo nok også ses i form af de penge der til stadighed bliver samlet ind ved salg af kort.

Somme tider forsøger jeg også at følge lidt med i hvad andre folk laver af kort, og tænker tit, at jeg godt kunne tænke mig at kopiere deres kort, eller "lifte" som det hedder, når man lader sig inspirere af andre, men det bliver ofte ved tanken.

F.eks følger jeg med på en inspirationsgruppen på facebook, hvor en flittig kortmager ofte uploader nogle af sine kort. Hun er kreativ, dygtig og har i mange af sine kort en meget enkelt stil. Efter at have set mange af hendes kort, besluttede jeg mig for at skrive til hende og rose hendes smukke kort og spørge om jeg måske kunne få lov at købe nogen kort af hende.

Heldigvis blev hun glad for min henvendelse og var positiv over mine forespørgsel, og vi aftalte at hun ville lave nogle stykker og vi så kunne skrives ved hen over sommeren.

Et udpluk af kortene fra Jette

For et par uger siden kørte jeg forbi Jette på min vej til et stævne. Jette rakte mig en kasse med 65 kort, som hun donerede til Cancerkort. Det var meget smukt af hende, og jeg ville med dette blogindlæg dele en sød historie og nogle smukke kort. Jeg siger tusind tak til dig Jette!

Selvom jeg ofte ikke får kommenteret så meget på de kort, som jeg modtager, så er det ikke fordi de ikke betyder noget, og de bliver alle mærket med klistermærker og pakket i kortkasser, som bliver fordelt rundt omkring, og ja det går der også lidt tid med.

1 kommentar:

  1. Ja Jette er virkelig dygtig, og vi er mange der nyder godt af al den inspiration hun er så sød at dele ud af.
    Dejligt hun nu også er med i flokken der kan yde lidt til din forening.

    SvarSlet