søndag den 26. december 2010

En meget kærlig hilsen

Se dette er et "debutkort". Et ganske ganske særligt et!!


Det lå under juletræet, og er julegaven til mig fra min søde kæreste. Måske var det nok mere teksten i kortet, der var gaven. Hvad det præcist er ved jeg ikke endnu. Det må jeg vente med at finde ud af til april eller maj. Men det var en meget smuk tekst fra min dejlige kæreste og sikkert noget meget positivt i vente....

Jeg er meget stolt af hans kreative evner. Det er første gang, han laver et kort, og jeg synes faktisk, at det er rigtig flot. Bemærk især kreationen lavet ud af gavebånd. Bunden er et Vivi Gade Design papir fra Oslo serien, hvorpå der er sat gavebånd, som er bundet sammen og fæstnet med en guld-blomst, som jeg vist har købt i Panduro - en brads giver blomsten midte og samler det hele endnu mere. Hele vejen rundt i kanten er der sat sort bånd med tunger - med guldkant. Tekstkortet er sværtet med guldsværte (som er det ringeste at arbejde med, men hvordan skulle han dog vide det?!)

Bemærk også lige klistermærket på bagsiden, som er rettet til, så kortmageren kommer til sin ret. Og selvfølgelig havde han også betalt kr. 15 for sit eget kort.Men det er nok ikke sikkert, at jeg skal forvente, at han vil sætte sig overfor mig ved spisebordet og laver kort sammen med mig, selvom han helt sikkert har evner i den retning. Er han ikke bare sej (og dygtig)??

5 kommentarer:

 1. sikke et flot kort, og så af en nybegynder, synes godt han kan indtage pladsen over for dig ved spisebordet - glædelig jul

  SvarSlet
 2. Hahahahaha - jamen, det kan være vi ikke kan have det for os selv længere. Men hey - det kunne da være meget hyggeligt.
  Og jeg må sige - han er da ikke helt uden evner, den kære Henrik... :o)

  SvarSlet
 3. Altså hvor er det bare kreativt af ham Henrik :) Han må da med herop og scrappe hi hi.

  SvarSlet
 4. Hahahaha. Jamen der gælder ingen undskyldninger mere for ham. Han skal da være med i kortproduktionen....
  Jeg synes faktisk han virker ret kreativ. Og så er det da virkelig en sød tanke. Og den tæller jo ret meget !
  Gad vide, hvad det er for en gave du har i vente ?

  SvarSlet
 5. Sikke et flot kort han har lavet....han burde da næsten hjælpe dig med at lave kort, for det er blevet super fint. Og det bliver da spændende hvad gaven er :-)

  SvarSlet