mandag den 20. december 2010

Pakkekalender

Sidste år var jeg meget flittig ift min pakkekalender. Dvs jeg lavede et kort hver dag ud af nogle af de ting, som var i min pakkekalender. Sådan er det slet slet ikke gået i år. Jeg kan ikke undslå mig med at sige, at jeg ikke har haft tid, da jeg har holdt orlov fra jobbet i dec, og selvom jeg har skullet mange andre ting: rygtræning, læge, tandlæge, fysioterapi, sundhedsplejerske, møde med kommunen vedr. Silas´ fremtidige pasningstilbud mv., så fylder det jo nok ikke helt ud for et fuldtidsjob, selvom jeg da ikke synes, at jeg har gået op loppet den.

Men det er vel slet og ret bare, fordi jeg ikke har haft energi og overskusd til at kaste mig over indholdet i de små fine pakker. I aftes besluttede jeg dog, at nu skulle der laves 3 kort ud af nogle af de materialer, som jeg indtil nu har fået i pakkerne.


blonde, blomster, stempelaftryk og den punchede tekst har været iblandt
mine pakker


Bånd, knapper og stempelaftryk kommer fra pakkekalenderen

Det der med stempelaftryk er jeg bare ikke ret god til. Jeg er simpelthen for doven til at sidde og farvelægge dem - og det tager jo en evighed i mine øjne, men det sker en sjælden gang, at jeg gør det, og det gjorde jeg så nu, fordi der var stempelaftryk i nogle af pakkerne.


Billet, mariehøns (de er bare så søde), bånd og snor var i pakkekalenderen
 Jeg håber, at jeg kan få taget mig sammen til at få lavet lidt mere her i julen. For jeg synes da også selv, at det kunne være meget sjovt at se, hvad modtagerne får ud af nogle af det ting, som jeg har givet væk i pakkekalenderen.

1 kommentar:

  1. Smukke kort du har lavet. Når først man kommer igang med at farvelægge så tager det nu ikke så lang tid ;)

    SvarSlet