søndag den 19. januar 2014

Indsamling af kort på SAM

Ja, jeg ved godt, at det er længe siden, at der var SAM, men kortene har ikke været i mine hænder så længe. Charlotte Ravn er altid så rar at tage kortene med hjem fra SAM, hvorefter jeg henter dem "ved lejlighed", og det kan nogen gange godt tage nogle uger.

Juleferien har jeg blandt andet brugt på at rydde lidt op i mine kort. Vi har en lille ubrugelig karnap, hvor jeg gennem tiden har proppet den ene kasse og pose med kort ud i. Alle kort, som ikke er pakket i poser med kuvert og støttermærker er nu sorteret fra og på vej ned til Susanne Meltesen, som plejer at være sød til at gøre kortene salgsklare for mig. Ja, Cancerkort er bare så meget andet end mig.

Karnappen før oprydning…

Oprydningen resulterede i, at der nu er sorteret op i kortene, og der er en bedroller med julekort, en 30-40 liters konfirmations-/studenterkort, en 30-40 liters kasse med til og fra kort samt 2 30-40 liters kasser med blandede tillykke/citat/neutrale kort. Jeg derudover også mønstre en 10 liters kasse med små kort og en 10 liters med børnekort.

Det kræver en del timer at gå alle kort igennem og sortere op, så nogen gange kommer kortene og returkasserne bare til at hobe sig op, men det har dog aldrig været så slemt, som denne gang. Men det er  rart, at det igen er mere overskueligt.

Her er billeder er nogle af de godter, som var i posen fra SAM.

Her er f.eks et bidrag fra LAM

Blandede kort fra LAM

og lidt fra Charlotte Nielsen

Et udpluk fra Charlotte Nielsen


og lidt blandet fra diverse kortmagere

Fra lidt forskelige kortmagere

Tusind tak fordi I tilsammen betænkte Cancerkort med en kasse kort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar