tirsdag den 3. februar 2009

Velkommen

Velkommen til min nye blog.

Lad mig starte med baggrunden for denne blog.

I oktober 2008 fik vores lille søn på 3 mdr stillet diagnosen Langerhans Celle Histiocytose, og vi fik stillet et langvarig behandlingsforløb med kemoterapi og binyrebarkhormon i sigte. En behandling, som svækker immunforsvaret, og som følge deraf isolation for lille Silas.

Min dejlige lille søn, hvis sygdom er årsag til mit projekt

Jeg har aldrig været typen, der sad hjemme og syslede med noget som helst. Krudt i røven og ud over stepperne - Det er mig!! Men situationen har ændret på dette (for en periode).

Efter at have sundet sig lidt over diagnosen og konsekvenserne af behandlingen fik jeg en stor trang til at forsøge at gøre en forskel og ikke mindst gøre opmærksom på nogle af de lidt mindre organisationer, som gør noget for familier, som er havnet i samme situation som os.

Jeg tænkte, om jeg kunne producere noget, som kunne sælges og overskuddet fra salget kunne gives til en af disse organisationer. Jeg anede bare ikke, hvad jeg skulle sælge og vist heller ikke helt, hvem jeg gerne ville støtte. Faktisk mente jeg indtil for en måned siden heller ikke rigtig, at jeg havde håndelag eller kreativitet til ret mange ting.


Et geni behersker kaos - vores spisebord danner rammen om min kreativitet


Efter en lille tænkepause, så blev jeg enig med mig selv om at kaste mig ud i at fremstille lykønskningskort.

Kort kan alle bruge, så de kan sælges hvorsomhelst. Jeg anede bare ikke rigtig, hvordan jeg skulle lave de her kort, for jeg har ærlig talt aldrig lavet et.

Kort til konfirmanderne - det er jo snart ved den tidDet er nu en måned siden jeg gik igang med min lille produktion, og jeg har fået lidt kreative input fra en særdeles erfaren "scrapper" samt suget til mig på internettet. Jeg har lavet tæt ved 100 kort og har snart købt mig uendelig fattig i div. materialer (på trods af at et firma, der sælger hobbyartikler, faktisk donerede for 700-800 kroner materialer til mig og mit projekt. Jeg vil anslå, at jeg lige nu har indkøbt for mere 1500 kroner selv, og jeg indrømmer også, at jeg faktisk er blevet bidt af det. Udover div. kort dekorerer jeg også Toffifee-æsker, som man kan give til f.eks værtindegave.BarselskortKortene tager jeg 15 kroner for, men hvis man vil give mere, så går pengene jo stadig til et godt formål. Jeg vil bare helst ikke sætte prisen, så den holder folk tilbage.


Udpluk af kort til div. lejligheder

Toffifee-æskerne tager jeg 35 kroner for.Eksempler på dekorerede Toffifee-æsker

2/3 af prisen går ubeskåret til Foreningen Cancerramte Børn, som er en forening, der blandt andet laver aktiviteter for familier, som lever under isolationsreglerne, så de også har en mulighed for et socialt liv. Den sidste 1/3 del går til materialer til kort.

Min kasse med kort forventer jeg at have under armen til diverse agilitystævner, som jeg deltager ved. Mon ikke også mine kolleger får dem at se? Hvis du ønsker at købe kort af mig, kan jeg også sende direkte til dig. Du kan kontakte mig på berit(a)agilityterrier.dk

På bloggen kan man følge med i, hvor meget kortsalget kan bidrage til organisationen med. Og ikke mindst til at berette lidt om den side af mit liv.

3 kommentarer:

 1. Hej Berit.
  Det er en supersmart idé med denne blog, og du er kommet virkelig efter det at lave kort. Jeg håber at du kan bruge hvad jeg sendte til dig :)

  SvarSlet
 2. Fantastisk god ide - håber virkelig du får solgt en masse kort

  SvarSlet
 3. Hej Berit
  Jeg har henvist til denne blog fra min. Jeg håber, at det er OK. Ellers må du sige til.
  Der er flere kort på vej til dig ; )

  SvarSlet