tirsdag den 31. marts 2009

Nye materialer og hjælp fra en uventet kant

Jeg indrømmer, at jeg er blevet bidt af de her kort. Både af at fremstille dem og af at sælge dem - og ikke mindst af at overføre penge til Foreningen Cancerramte Børn! Jeg har som regel kassen med kort i bilen. Det ville jo være ærgerligt, hvis nogen spurgte efter et kort, og kortene så stod derhjemme.

To forskellige kort med samme tekst.

Lørdag var der Scrap Convention i Middelfart. Masser af scrappere samlet på eet sted, hvor man kunne klippe-klistre sammen og få masser af inspiration samt gøre en masse indkøb hos de mange forhandlere. Jeg var bare med på en kigger og nåede kun at shoppe, men sikke jeg shoppede. Jeg fik brændt næsten kr. 1.000 af, og jeg kan nu lave masser af nye og spændende kort.

Et lykønskningskort i glade farver - -passer til enhver lejlighed


Igår fik jeg så en mail fra en scrapper, som jeg faktisk ikke kender. Men vi har fælles bekendte. Hun havde hørt om os, Silas, Cancerkort osv. og var faktisk så utrolig betænksom og hjælpsom og.... ja, jeg mangler simpelthen ord. Jeg blev meget imponeret og berørt over hendes henvendelse.

Hun tilbød mig at lave kort til mit velgørende kortsalg efter samme fordelingsnøgle, som den jeg selv anvender. Dvs. 1/3 til materialer og 2/3 direkte til Foreningen Cancerramte Børn. Tænk at nogen har så stort et hjerte, at de vil bruge deres tid og materialer på at lave kort til et formål, der ikke har nogen relation til dem selv og som hun ikke tjener en rød reje på. Det imponerer mig. Jeg har set nogle af Mariannes kort, og de er rigtig flotte. Jeg glæder mig til at vise dem frem i kortkassen.

1 kommentar:

  1. Sikke du rykker med dine kort. De er SÅ flotte. Ja du fik brændt nogle penge af, men købet da ikke noget du ikke kunne bruge.
    Superflot at Marianne vil hjælpe til..det tager jeg hatte af for :)

    SvarSlet