onsdag den 23. december 2009

Glædelig jul

Ja, nu skred hele min plan om at blogge hver dag op til jul med dagens kort ud fra de kalenderpakker, som jeg har fået dag for dag, men jeg synes faktisk, at jeg har hængt ret godt i. Det er blevet til mange kort.

Nu er jeg også ved at være lidt udbrændt på det område, så det passer mig fint, at det er ved at være slut med pakkekalender pga min egen personlige udfordring. Jeg har fået mange fine og inspirerende pakker. Tak for dem!Så i stedet for kort og andet scrap-kram, så må I få en julehilsen fra mig og hele min familie, og jeg kan så også løfte sløret for, at jeg nu har nået at indsamle den svimlende sum af kr. 30.000 til Foreningen Cancerramte Børn. Et firma købte i denne uge 75 kort af mig, og det gjorde lige det sidste stød op mod et skarpt hjørne. Det var en dejlig "julegave" til mig og mit projekt. Behøver jeg at sige, at jeg er mega-stolt over at have nået at indsamle meget??!!

2 kommentarer:

  1. Hej Berit, også glædelig jul til dig og din familie - og så er det bare helt vildt fedt at det lykkedes dig at runde de 30.000 kr. tillykke med det

    SvarSlet
  2. Det er simpelthen bare for sejt Berit - godt gået!!!

    SvarSlet