torsdag den 1. april 2010

Årets mål er sat

Så blev det endelig tid til at få sat et bidrag ind på Foreningen Cancerramte Børns konto. Jeg har idag overført kr. 2.000.

De sidste uger har været meget stille omkring bloggen og kortene for den sags skyld. Vi har ligget på sygehuset med Silas, og har fået at vide, at han desværre har Cystisk Fibrose. Så jeg synes nok, at vi efterhånden er nogle ret hårdt prøvede forældre.


Trods sygdom holder Silas (og vi) hovedet højtDet får mig ikke til at stoppe dette projekt, men det får mig til at lade være med at presse mig selv til et alt for højt mål, da jeg synes, at vi har nok at rive i, og jeg er for meget konkurrencemenneske til at kunne se bort fra et mål, som jeg har sat. Derfor er det mål, som jeg ved, at mange har ventet på på kr. 30.000 i bidragt.Dvs. der skal sælges 3.000 kort i alt. Jeg kan naturligvis ikke lave alle disse kort selv og heller ikke selv sælge dem alle. Pt har jeg opkøbt mange kort fra flittige piger for kr. 5,- og pt har jeg ca. 800 kort ude i kommision hos kolleger, familie, venner. Det er dog lidt forskelligt, hvor mange og hvor hurtigt folk kan afsætte dem. Men alle hjælpende hænder er jeg taknemmelig for. Det er ikke muligt at løfte sådan en opgave på egen hånd.

5 kommentarer:

 1. Jeg er med på målet - selvfølgelig :-)
  Kort i lange baner er ved at blive produceret (godt det ikke er havevejr!!!)

  SvarSlet
 2. Jeg er også i fuld gang med at lave kort.
  Rigtig god bedring med Silas.

  SvarSlet
 3. Og du ved jo, at jeg skal have 100 kort med hjem når vi ses i pinsen og skal have 200 julekort til nov. ..;o)))

  SvarSlet
 4. Sender mange tanker til Jer og sender snart en gang kort til hjælpen

  Rigtig god weekend til Jer

  SvarSlet
 5. Har haft jer i tankerne og sender lidt energi via tankekraft....og hvis jeg snart kommer forbi min gamle arbejdesplads, hvor de står, sender jeg også lige en kasse kort til dig som jeg håber du kan sælge.

  SvarSlet