onsdag den 22. december 2010

Et FCB-arrangement

De penge, som Foreningen Cancerramte Børn modtager fra private bruges allesammen på arrangementer af forskellig art. Størsteparten af dem er lukkede arrangementer, som kun er for foreningens medlemmer. Dvs familier med børn i kræftbehandling - eller færdigbehandlede.

Det er typisk arrangementer som biografture, legeland, bowling, teaterstykker, cirkusforestilling, legoland, tivoli eller et af de store arrangementer, som vi deltog i tidligere i denne måned : Juletræsfesten.

Silas og mor danser omrking juletræet

Der var over 200 deltagere, og det var et dejligt arrangement, hvor der var lejlighed til at tale med andre familier - både nye og kendte.

Først var der mulighed for at klippe-klistre julepynt eller lave juledekorationer. Alle materialer var til stede, så det var bare at gå i krig.

Silas har kastet sig over grangrene, der var tiltænkt dekorationer....

Derefter var der traditionel julemiddag. Uha, det er altid lidt et gedemarked, når vi er så mange der skal bespises, men der er aldrig een der beklager sig.


Klar til spisning

Efter spisningen blev der åbnet ind til juletræet, og så var nissemor og nissefar der til at underholde ungerne, og det var de bare supergode til. De havde bare alle ungerne i deres hule hånd.


Nissemor og Nissefar underholder

Så var der pakkeuddeling. Der var en pakke til alle børn mellem 0-15 år, og det var ganske fine gaver. For vores unger sad gaverne bare "lige i skabet".


Silas får sin pakke af julemanden
 Til sidst var der æbleskiver og lidt juleslik. Alle børnene fik en flot godtepose med sig hjem, og vi alle var stopmætte i maven og på hyggeligt samvær.

 Det er en af de ting, som de donerede penge går til, og jeg ved, at mange har det nøjagtig ligesom jeg, når de deltager. De føler en kæmpe taknemmelighed for, at sådanne arrangementer er mulige. Selvom man er kommet ud på "den anden side", så har man stadig et fællesskab med nogle af de andre familier, som man har mulighed for at vedligeholde gennem disse arrangementer. Vi fik ved dette arrangement også kontakt til en anden familie, hvis dreng har fået konstateret LCH (den cellesygdom, som Silas fik konstateret ,da han var 11 uger). Det er en relativ sjælden sygdom, så tilfældene hænger ikke lige på træerne, så jeg tænker også, at det var rart nok for dem at hilse på os.

Og forresten så blev der solgt for 2.200 kroner af snemandssupper, kort og toffifee-æsker til arrangementet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar