søndag den 2. oktober 2011

Convention + mine første julekort

Den der solbeskinnede oktoberlørdag, som man pga de historiske høje temperaturer sikkert vil huske resten af livet, tilbragte jeg i en hal i Middelfart, hvor der blev afholdt Convention.... Men de, der scrappere, de er skisme passionerede. Jeg kunne have været fristet til at "pjække" pga vejret, men jeg havde jo aftaler med folk om køb og salg af diverse ting - og ikke mindst kortafhentning, så følte jeg mig lidt forpligtet.

Et lille kig rundt i hallen

Der var (iflg Heidi) faktisk kun 4, der ikke var fremmødte af de 250, der havde købt billet forinden - og antallet af handlende var det samme, som det plejede (imponerende). Jeg må da også indrømme, at da jeg først kom afsted, så blev jeg rigtig glad i låget af at hilse på alle de søde scrappere.

Igår kom jeg så endelig igang med at lave julekort. Ialt fik jeg lavet 21 kort. De 12 af dem var godt nok helt samme type kort, men det gør vel ikke så meget.

Et (for mig) klassisk julekort.
Jeg lavede også mange af disse sidste år

Jeg havde ikke selv taget ret mange ting med, og jeg fik sådan set heller ikke shoppet så meget. Faktisk brugte jeg under kr. 200 i boderne, så jeg kom hjem med 4 nye clear stamps med danske tekster (det ene fra kortet herover), en ny lim og 2 ruller af en eller af-art af "tråd", som jeg skal bruge til sådan lige at "svinge" om noget pynt på et kort (jeg håber jeg en dag bliver god til det, og jeg fatter ikke lige, hvordan det kan være så besværligt). Jeg har forsøgt mig med teknikken på kortet herunder.
Julekortene er liftet fra Cecilies inspirende reste-julekort

Juletræ af strimple-rester

Tak for en rigtig dejlig dag til alle jeg mødte på min vej og fik en sludder med. Tak til jer, der donerede kort i Cancerkort kassen ved indgangen. Der kommer et indlæg om donationskortene, når jeg lige får kigget lidt mere i kassen.

5 kommentarer:

 1. under 200,- ? hvordan kunne du holde det ? det kan jeg ikke jeg skal til roskilde i NOv og der ryger hele jule beholdningen heh heh nix gaver til andre iår...griner.. og ajjj det juletræ af rester det må jeg lifte.. det er rigtigt sødt.
  tak for kikket.. og iøvrigt har jeg kort med til cancerbørn i roskilde. glæder mig. Ses vi?
  hilsen Dorte

  SvarSlet
 2. Haha 200,- kr.???? Det var da kun fordi du havde shoppet i forvejen...ikke. Ellers vil jeg i lære hos dig....
  Superflotte julekort du fik lavet - og du skal da nok komme efter at svinge det bånd omkring kortet !
  Kh aka

  SvarSlet
 3. Ja UNDER 200 og det var inkl det som jeg havde bestilt til levering på dagen.
  Men men aka, du ved jo at hele min stue flyder med kort-krims-krams, så jeg mangler intet!!

  SvarSlet
 4. Flotte julekort .. og et rigtig sødt stempel, du har købt og brugt :o)

  Under 200 ?? Uha, det kunne jeg ALDRIG overholde .. skal afsted til min første convention til marts og da må jeg i hvertfald ha' den store pung med ;o)

  Rigitg god søndag :o)

  SvarSlet
 5. Ja sikke en fin dag det var i går. Hyggeligt at få snakket lidt og det søde stempel du har brugt fik jeg også lige handlet (plus LIDT mere..) Ja Cecilie er en ørn til at bruge rester - dejligt at se du også bliver inspireret af hendes FIF. GOD fornøjelse med tællearbejdet - her hos OSH er vi liiiige blevet færdige, men vi sov også lidt længere. =0) hilsen Fifty og Charlie

  SvarSlet