lørdag den 3. december 2011

Vi nærmer os vist målet på 50.000

I dag har vi været til juletræsfest med Foreningen Cancerramte Børn, og det er bare sådan en dejlig fest. Der er juleklip, juledekorationsværksted, julemiddag med alt, nisseunderholdning, dans om træet, pakker til børnene, godter, gløgg og æbleskiver. Selvom det ligner et stramt program, så er der god tid til at snakke med de andre familier.

Nogen af dem har vi fulgt under vores eget behandlingsforløb, andre har vi lært at kende efterfølgende. Det er et gensyn med familier, der har vundet kampen og desværre også med nogen af dem, hvis barn har tabt kampen, og sidstnævnte gør rigtig ondt!

Ligsom sidste år havde jeg julekort, snemandssupper, Toffifee-æsker og div. andre kort med til at sælge til de fremmødte, som altid er meget begejstret for at købe hos Cancerkort. Da jeg talte op her til aften, kunne jeg da også konstatere, at der blev solgt for kr. 2660. Et ret imponerende salg.

På hjemvejen fik jeg en SMS fra "kortpusher Hanne", som havde ca. 1800 kroner liggende, som hun gerne ville af med. Dem kørte jeg så lige omkring efter.

Nu skal jeg så bare have styr på hvor meget jeg skylder rundt omkring til de piger, der har kreeret til mig, så jeg forhåbentlig kan få den sidste gæld ud af verden, og så håber jeg, at der er penge nok til at overføre de sidste kr. 5.000 til Foreningen Cancerramte Børn for at nå mit mål, men nu må vi se.

Imorgen skal jeg se om jeg ikke kan nå at kigge lidt på regnskabet for kortene og få taget nogle billeder af nogle af de kort, jeg har liggende, så de også kan komme på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar