søndag den 11. marts 2012

Donationer fra Convention

I går var jeg et smut forbi Convention. Jeg deltog ikke selv, men var bare tilskuer. Faktisk var jeg ikke engang shopper, for jeg kunne kun lige komme i tanker om en ting, som jeg manglede, og den kunne jeg ikke lige finde. Så det var en billig omgang.

I stedet brugte jeg tiden på at snakke med en masse søde piger, som altid gør mig så glad. Jeg havde Silas med på turen, da min far og kæreste var i fuld gang med værktøjet hjemme. Han var nu ikke så interesseret i "damerne", men trak kalechen godt ned, så han kunne sidde ugenert under den.

Da jeg kørte kl. 18 havde tømte jeg "Cancerkortkassen" ved indgangen, og der var ca. 300 donorede kort i kassen. Det ender som et samlet bidrag på kr. 4.500 til Foreningen Cancerramt Børn, når de bliver solgt.

Fru Ravn fik en pose mere i hånden efter kl 18, som jeg endnu ikke ved, hvad indeholder.

Herunder et lille udpluk af donationskortene (undskyld den ringe billedekvalitet, men jeg havde kun lige min gamle Iphone ved hånden i aftes):

Pips havde lagt ca 50 kort i kassen. Ikke to kort var ens, og der var mange rigtig flotte og meget pyntede kort. Herunder to kort fra Pips: 

PipsPips

I kassen lå der ca 20 kort fra Pia Bau - alle konfirmationskort. Så tak til Pia for at have hørt min konfirmationskortbøn. Er forresten også ret vild med figurene på disse kort. Er de printede eller stemplede og farvelagt?

Pia Bau

Pia Bau

Der var også en lille håndfuld blandede kort, som jeg ikke helt har styr på hvor kommer fra (selvom jeg fik dem overrakt personligt - pinligt)


"Ukendt"

Fra Netti var der også en stak kort. Lidt herlige og enkle drengekonfirmandkort og nogle hundekort

Netti

NettiFra Calmlund var der ca 80 blandede kort i enkel og sød stil. Dejligt at få sådan en stak.

Calmlund

Calmlund


Fru Ravn påstår ellers at hun ikke kan massefremstille, men men hun har fået lavet ca. 125 søde konfirmationskort ud fra dette gode reste-princip (tror faktisk heller ikke, at hun havde overlevet uden en god lydbog i baggrunden).
Fru Ravn

Fru Ravn

Lisbeth Z havde lavet ca 20 blandede kort - deriblandt også lidt til konfirmationskort - udfra samme resteprincip som Fru Ravn.


Lisbeth Z. 

Lisbeth Z

Tak for alle de søde bidrag!

3 kommentarer:

  1. Virkelige smukke kort - rigtig mange gode detaljer waw:)

    SvarSlet
  2. Motiverne på mine konfirmationskort er digi stempler som jeg har farvelagt med promarker. Super flot med 300 kort

    SvarSlet
  3. Hvor er det dejligt med så mange kort.. det lyserøde som du har markeret ukendt er fra mig... ti hi.. men kan godt forstå du ikke kan huske det.. jeg stak dig dem bare i hånden og stak så af.. fniiis... der var så mange omkring dig ;-)

    SvarSlet