mandag den 9. april 2012

Tak for stemplerne til Gurli/Orion

Da jeg var til Convention og kigge, blev jeg så oprigtig glad og varm om hjertet, da jeg mødte Gurli fra Orion (som jeg vist ikke tidligere har mødt).

Jeg beundrede nogle konfirmationskort, som hun sad og lavede. Mest af alt fordi der på hendes kort
var et konfirmationsvers med en ny tekst, som jeg ikke tidligere havde set. Da jeg kommenterede kortene over hendes skulder, fortalte hun mig, at hun faktisk havde tænkt på mig, da hun lavede dem, og hun havde et sæt med til mig. Hvor var det sødt af hende. Gurlis forslag var faktisk, at jeg skulle skrive på bloggen, at man gerne måtte låne teksten fra stemplet til kort, hvis man altså lavede konfirmationskortene til Cancerkort...

Konfirmationskort med omtalte tekst

I pakken med stempler til mig, fik jeg også et "made by"-stempel. Selvsagt helt specielt til mig.


Mit helt eget personlige stempel


Jeg har altid beundret "Tillykke med..."- stempler fra Orion, men har ikke selv haft dem, men har nogen gange været heldig at få lidt stempelaftryk fra andre. Gurli synes ikke, at jeg skulle mangle dem og gav mig serien med tillykke-med-stempler.

Da jeg tog hjem med alle disse stempler, kunne jeg bare mærke, at denne gave vist også gav mig noget af min tabte kort-energi, og jeg var lige frem ivrig efter at komme til at lave konfirmationskort.

De sidste par dage har jeg så siddet og puslet lidt med nogle restekort, som jeg har ladet mig inspirere af efter at Charlotte Ravn havde doneret en stor stak af lignende kort til mig. Når først man har strimlerne klar, så er de bare så nemme at lave. Tilmed synes jeg, at de er rigtig søde. Det er ikke sidste gang, jeg har lavet dem. Resterne er i øvrigt ikke "mine". Dvs de er fra en restepose, som jeg vist nok fik fra Dorte i Esbjerg.

Drengekort af rester

Pigekort af rester - jeg er lidt vild med hende ballerinaen

Sidste kort er et af de andre konfirmationsstemple, som var i pakken. Der var også et par forskellige stempler med teksten "Tillykke", men dem må I have tilgode til en anden gang, for lige nu er mit fokus kun på konfirmationskort, da min kortkasse lige nu hele tiden er tom for de kort. Hver gang, der kommer en ny portion, rives de væk.

For en gangs skyld har jeg brugt baggrundsstempel fra
Picturing the world.
Dem er jeg bare ikke så god til at få brugt,
selvom jeg bare måtte eje dem

 Mange tak for stemplerne, Gurli. Det var lige det skub, som jeg trængte til.

I kommentarerne fra sidste indlæg, blev der spurgt til, hvad det var for noget papir. Herunder er vist blokken, hvor papiret stammer fra. Jeg har stadig masser af kattepapir, hvis nogen vil give et bud på det papir

Det var så den påske, og her blev det vel til ca 25 konfirmationskort og en masse andre gøremål, som ikke rigtig relaterer til Cancerkort.

2 kommentarer:

  1. Flotte kort!
    Dit heldige asen! Ville så gerne eje en stak Gurli-stempler!!!

    Lisbeth Z

    SvarSlet
  2. Jamen, velbekomme, Berit - jeg synes ikke, du skulle vente, til jeg fik lavet et nyt oplag, så jeg er rigtig glad for at de faldt i god jord :-)

    SvarSlet