søndag den 28. april 2013

Nu uden konfirmationskort....

Jeg synes ellers at min store kasse med konfirmationskort ikke lige lignede noget, som der kunne tømmes sådan lige i år, men jeg har nok taget fejl.
Kassen er tom, og der er stadig konfirmationer. Så i aftes måtte jeg igang med to missioner for at skaffe konfirmationskort, som min svigerinde havde bedt mig om at medbringe til deres konfirmation (min svigerinde er sygeplejerske og sælger faktisk en del kort blandt sine kolleger). 

Et lille simpelt kort til den tomme konfirmandkortkasse


Jeg fik lavet 10 konfirmationskort på egen hånd og samtidig fik jeg omdannet 10 andre kort til konfirmationskort - enten ved at bruge stempel eller sticker. Smart ikk? Det er naturligvis ikke alle kort, der lige kan omdannes, men jeg har jo en del kort på lager, så der var da lidt at plukke i.
Samtidig lykkedes det mig at finde 10 konfirmationskort i en kasse. Nu er der så ingen tilbage, og jeg ved, at jeg har flere efterspørgsler på konfirmationskort, så jeg har en lille udfordring. 

Men jeg sad og syslede lidt med mine kort, kastede min meget kreative kæreste sig ud i et helaftensprojekt med sin nevøs konfirmationsgave. Konfirmanden er lidt computernørdet, og derfor blev det en gammeldags computermus i en ost (lavet af en lille plastkasse fra IKEA). Musereden var så foret med pengesedler. Den skilte sig i hvert fald ud fra gavebordets mange kuverter. Jeg synes den var lidt sej!

Henriks kreative gave til konfirmanden

Endeligt så blev det også til et bidrag til Foreningen Cancerramte Børn på kr. 5.000. Så er vi samlet oppe på kr. 15.000

Ingen kommentarer:

Send en kommentar