søndag den 6. oktober 2013

På Convention

I denne weekend har jeg været et smut til Convention i Middelfart. Det er ved at være et par år siden, jeg sidste deltog, og jeg har virkelig savnet alle de søde piger i scrapverdenen. Så det var skønt at være med igen.

Jeg havde besluttet, at jeg kun skulle lave til og fra kort, og hvis jeg kunne lokke nogen til at hjælpe til ville det jo være helt fantastisk. Der var da også nogle søde piger forbi og give et nap med af og til. Gurli fra Orion Stempler kløede virkelig på og havde organiseret en masse forinden, så det var let at gå i sving, for det hele var bare klar

På billedet ses min helt egen personlige Top 3
af min egen produktion for denne weekend

Der blev hen over weekenden produceret et bordfuld af til og fra kort, og jeg fik da også en masse inspiration af det, som Gurli havde forberedt

Et udpluk af til og fra kortene fra weekenden
Lidt flere....

Ved indgangen stod der som altid en kasse, hvor man kunne putte sine kort i, hvis man ville donere dem til Cancerkort, og jeg forsøgte at tælle sammen her til aften, hvad Cancerkort havde fået af donationer. Det blev til:


ca. 305 blandede kort

 

240 kort i A7 størrelse - de er SÅ perfekte til
klassefødselsdage
(Tusind tak Louise for både disse og de mange til og fra kort)

Dertil kommer så at to personer havde doneret et større antal til og fra kort, så der er vel alt i alt kommet 220-250 til og fra kort. Jeg har ikke talt dem alle, da jeg var begyndt at pakke nogen sammen i salgspakker i dag.

Tak til alle for en hyggelig weekend - og tak for donationerne. Mange kom og kommenterede mine flittige forældre - og især min far. Faktisk kom en scrapper hen til mig lige før lukketid og stak en stor stak papir med ordene: "Værsgo, det er til din far. Så har han lidt at lave til og fra kort af." Det var da meget sødt, ikk?

2 kommentarer:

  1. Dejligt med så mange smukke til/fra kort - de bliver forhåbentlig revet væk, så der kan komme masser af penge til børnene!!

    SvarSlet
  2. Det var super hyggeligt at lave til-og-fra-kort med dig - og med dem fra Scrapbooking Convention, som gerne ville være med på en gang Make-And-Take :-)

    SvarSlet