søndag den 4. oktober 2015

Scrapbooking Convention

Det lykkes mig ikke altid at finde tiden til at deltage i Convention i Middelfart, som afholdes to gange om året. Det lykkedes mig også kun med nød og næppe i år at deltage i efterårsarrangementet. Min far og min ældste søn med kæreste var lige præcis på besøg her i weekenden, så det skulle også lige passes ind. Så jeg var ikke fuldtidsscrapper denne gang.


Min plads. Der er faktisk en rimelig pæn stak til og fra kort ovre til højre

Mit eneste mål var at lave til og fra kort, og gerne hente lidt inspiration rundt omkring. Jeg fik også lavet en god stak til og fra kort. Jeg har faktisk ikke talt dem, og nogen af dem har jeg allerede ekspederet videre til pakning.

Nogle af de til og fra kort, som jeg fik lavet

Jeg fik også brugt "et par" kroner i butikkerne. Lidt Distress Ink, et peberkagestempel, en akrylplade (kan bare ikke finde de små, som jeg allerede har), staz on refill - mine puder var så tørre at de ikke engang duftede af marcipan mere, og så fik jeg også købt en stencil, fordi jeg tænkte, at jeg ville prøve at lege med noget nyt og selv kreere mønster/baggrund på til og fra kortene. Jeg skal nok lige lege lidt mere med den teknik før jeg bliver rigtig glad. I virkeligheden kom jeg nok til at købe en stencil med et lidt for detaljeret mønster.

Nogle af de donerede til og fra kort

Ved indgangen stod der som sædvanlig også en kasse til Cancerkort. Tak til Convention for at stille en kasse op til formålet, så folk kan donere deres kort til Cancerkort. Der kom heldigvis rigtig mange kort i kassen, og derfor var det heldigt, at min far var på besøg, for lørdag eftermiddag tog jeg en kasse med hjem, som min far fik med hjem, så mine forældre kunne sætte mærker på kortene og pakke dem i poser. Det er stor hjælp for mig.

Et doneret kort


Et doneret kort

Men ikke mindst tusind tak til alle jer, som droppede en kort, en håndfuld eller mere af i Cancerkorts kasse. Nu sprudler min kortkasse igen af variation, når der er så mange forskellige, der har bidraget til indholdet i div. salgskasser rundt omkring.

Et doneret kort

Et doneret kort

Et doneret kort

Et doneret kort

Det var rigtig hyggeligt at deltage igen og møde en masse dejlige piger og få en god snak. Jeg fik også et par opfordringer på at lave en Cancerkort dag, som jeg har gjort et par gange tidligere, hvor folk kommer med deres eget værktøj og så laver kort ud af nogle af alle mine/Cancerkorts ting hos mig. Jeg er gået lidt i tænkeboks, så jeg kan se, om det kan lade sig gøre. 

1 kommentar:

  1. Dejligt at se dig blandt os igen, og også få en lille snak.
    Jeg så godt, at din kasse fik mange flotte bidrag. Og hvad har man forældre til......godt din far giver en hånd med.
    God ny frisk uge.

    SvarSlet