tirsdag den 31. december 2019

Året samlede bidrag er 45.000

Året er ved at rinde ud, og jeg har fået penge ind fra folk, der har været så søde at hjælpe med at sælge kort til fordel for Foreningen Cancerramte Børn. Derfor har jeg lige kunnet overføre kr. 10.000 og desuden overførte jeg kr. 5.000 i oktober. Så gennem året er det samlet set blevet til kr. 45.000. Virkelig flot. Jeg ved at pengene gør gavn og spreder glæde hos familier hvor et barn er ramt af kræft.

Cancerkortprojektet var intet uden alle de søde folk, som sælger kort, laver kort og ikke mindst dem som køber kort.

Til og fra kortene har været med i et par skoleklasser. Der har jeg dog ikke opgørelsen for endnu (de tæller derfor altid først med i det følgende år). Der har været kort med på julemarked, og der var et rigtig flot salg. Så har der været kort ude hos nogle afdelinger på min arbejdsplads Berendsen, hvor mange af mine kolleger har været søde at købe kort og støttet.

Jeg har fået masser af kort både til Convention og Scrap a mania. Jeg tog en masse fine billeder, som jeg ville lægge ud på bloggen, men så vidt kom jeg aldrig. Men jeg har fået dem. Min far har sat mærker på og pakket dem, og nogle af dem er allerede blevet solgt.

Jeg kan konstatere, at jeg aldrig kan få for mange til og fra kort, for det er projektets helt store sællert.I må nøjes med et nytårsbillede, et ønske om et godt nytår og et mange tak for opbakningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar