fredag den 21. august 2009

Aktivitet efter sommerferien

Der er masser af initiativ omkring mit kortprojekt. Hvor er det skønt med al den opbakning. Imorgen samles en flok scrap-piger i Holbæk for at lave kort til "Cancerkort"


I det hele taget mærker jeg, at sommerferien er ved at være ovre de fleste steder. Det har betydet, at jeg har "delt" rigtig mange kort ud til div. personer, klinikker og sågar også til webshoppen hos Love2scrap.dk. Nu venter jeg så bare på, at de omdelte kort bliver solgt.

Mine forældre forældre var på besøg i starten af ugen, og mens jeg sad på den ene side af bordet og kreerede nye kort, sad min flittige mor på den anden side og satte mærkater på kortene (mærkater, der fortæller at man støtter Foreningen Cancerramte Børn ved at købe kort). Faktisk er der gået to hele aftener med det for min mor, men hun har også nået at mærke og pakke mere end 200 kort.
Jeg har gennem sommeren siddet og lavet kort i lange baner til en udfordring på TSC, som er et scrap forum. Og jeg er jo et forfærdeligt konkurrencemenneske, og mit mål var at nå 1000 point, mens denne udfordring har stået på. Til orientering får man mellem 19-36 point pr. kort alt efter materiale og opbygning, så jeg har lavet en del kort på det sidste, for jeg endte vist også med at runde 1.200 point. Nedenstående er eksempler på kort fra denne udfordring.

1 kommentar:

  1. Hej Berit,

    Så fik vi lavet en masse kort til dig i dag i Holbæk. Vi havde en skøn dag med masser af hygge, mens vi lavede dem. Så det er jo en total win-win situation ;-)

    Du kan se billeder derfra på min blog, en af de næste par dage :-)

    Hilsner fra Majer, der var initiativtager til croppet.

    SvarSlet