tirsdag den 4. august 2009

Blogcandy

Der flere ting at fejre, og lad os bare fejre det med en BLOGCANDY.

Silas blev 1 år i lørdags. En 1 års fødselsdag er altid noget særligt, men denne var alligevel mere særlig, for jeg har nået at tænke den tanke, at Silas måske ikke engang ville blive 1 år......


Nu er han sygdomsfri og helt i hopla! Dejligt!

Udover det, så har jeg faktisk fået indsamlet kr. 10.000 til Foreningen Cancerramte Børn. Mit nye mål er jo kr. 20.000 for 2009, og heldigvis har flere flittige hænder tilkendegivet, at de gerne vil gøre deres for at hjælpe mig. Dejligt. Det er jeg taknemmelig for.
Af nyeste tiltag, så har to søde piger på Sjælland arrangeret et kort-crop, hvor kortene går til Cancerkort. Love2scrap bidrager også til dette kort-crop, men vil ud over det også gerne sælge nogle af mine kort via deres webshop.

Tilbage til Blogcandy´en. For at vinde min blogcandy (se foto lige over denne tekst) skal du lægge en kommentar til dette indlæg samt linke til min blog - enten til candy´en eller bloggen generelt. Den heldige vinder bliver fundet d. 23. aug ved lodtrækning blandt kommentarerne.

4 kommentarer:

 1. Hjertelig tilykke med Silas. Ihhh, det er stort at fejre sin første fødselsdag. Tænk at få en hel kage for sig selv og masser af pakker med papir på? og så slet ikke ane hvorfor, eller hvordan man skal gebærde sig når man nu aldrig har prøvet at fylde år før. Og tænks sig, alle de der gamle ... stiller sig op og synger. Synger, ja det kalder de det jo altså. HIP HIP HURRA FOR SILAS og for de første 10.tusinder af kroner som indsamles til en god sag.

  OG TAK for dig Berit.

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen til Silas :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med Silas. Jeg håber at han havde en dejlig dag. Det er vel nok vildt flot at du har samlet så mange penge ind..det skal du huske og være stolt over!

  SvarSlet
 4. Det er måske forsent..

  Men endnu en gang stort tillykke med Silas drengen :) :) Han vokser sig jo stor og stærk...

  SvarSlet