søndag den 6. februar 2011

Jeg tror på 50.000

Hvad skal målet være for 2011? Jeg håber at kunne fortsætte "væksten". Første år blev det samlede bidrag til 30.000. Året efter (2010) blev det 40.000. Derfor satser jeg på, at jeg i 2011 kan give Foreningen Cancerramte Børn et samlet bidrag på kr. 50.000.

Selvom jeg godt kan mærke, at der i 2010 pludselig var to gode initiaver, der støttede gode formål - og at jeg som følge deraf ikke modtog helt så mange donerede kort, som i 2009, så lykkedes det alligevel for mig at skrabe kr. 40.000 sammen. Jeg vil skynde mig at sige, at jeg synes, at "Operation Skriv Hjem" er et rigtig flot og varmt initiativ, og det er imponerende, så mange kort, der er sendt afsted til de danske soldater. Jeg er ikke i tvivl om, at de også bringer glæde hos både soldaterne og deres familier.

Eftersom antallet af donerede kort fra frivillige har været aftagende, så har jeg skullet sælge endnu flere kort for at samle de samme penge ind. Når jeg får kortene "gratis" i div. indsamlingskasser eller tilsendt, så går samtlige kr. 15 for salget pr. kort direkte til Foreningen Cancerramte Børn, hvor de hjælper familier med kræftsyge børn med at få nogle sociale aktiviteter (hvilket ellers er ret svært med et barn i kemobehandling). Når jeg kan sælge flere kort, end jeg får ind, så køber jeg i stedet kort af velvillige hjælpere, som får kr. 5 pr. kort til at dække materialeudgifterne. Det fungerer også rigtig godt, og som man kan se af årets bidrag, så kan man også komme vidt med det.

En af grundene til, at jeg tror på endnu mere vækst er, at jeg er oplevede et fantastisk julesalg, fordi jeg fik snemandssuppe og pyntede Toffifee-æsker med ind i julesortimentet. Det solgte rigtig godt! Og det må jeg så bare klø på med lidt tidligere i julesæsonen, så salget bliver endnu bedre.

En anden grund er, at jeg har kontakt til en større børneudstyrskæde, som gerne vil hjælpe mig/Cancerkort ud i deres butikker. Jeg er ved at lave informations- og bestillingsmateriale til dem, men kan godt se, at jeg nok kommer lidt i underskud med barsels,- dåbs- og børnelykønskningskort. Så der er nok lige en udfordring, som jeg skal have løst der...... Men indtil videre har jeg jo ingen idé om, hvor meget jeg skal forvente fra den kant, men jeg synes, det lyder ualmindelig spændende

1 kommentar:

  1. Ihh hvor det lyder spændende Berit. Jeg smider (som altid) en kæmpe stak blandede kort i kassen til convention. :)

    SvarSlet