torsdag den 10. februar 2011

konfirmationsbestillinger

Jeg har allerede nu fået bestillinger til at lave invitationer til fire drengekonfirmationer. To ordreafgiverne kender jeg, den tredie kender en, som jeg kender. Den sidste har bare fundet mig via søgning på nettet. Interessant om der skulle ske at komme flere den vej.

Jeg synes jo sådan set, at drengekort er svære at lave. De bliver let ret kedelige og drengene vil som regel ikke have for meget pynt.

Egentlig er jeg ikke ret vild med de her typer "tekst-papir", som dette, men jeg synes selv, at jeg har fået nogle fine resultater ud af det. Papiret er let tilgængelig i vores lokale hobbybutik, så jeg kan nøjes med at køre ind til byen og skal ikke ud at køre ekstra eller betale en mindre formue i fragt. Det har klart sine fordele.

Herunder er et par sæt med invitationer og bordkort lavet af de relativt simple materialer.
Nu må tiden så vise, om jeg også får bestillinger på invitationer og bordkort til nogle piger.....

4 kommentarer:

 1. Rigtig flotte ting du har lavet.
  Og ja, hvad skulle vi gøre uden vores lokale hobbyshop ??
  Hvorfor er jeg ikke fast læser her ? Det mener jeg da, jeg altid har været...jeg læser i hvert tilfælde med. Underligt.
  Men nu har jeg bragt orden i forholdene. LOL.

  SvarSlet
 2. Jeg har det som dig med hensyn til papiret, men til sådanne drenge kort synes jeg det er ok. Og hvor er de blevet fine dine kort. Jeg sender lige nogle af mine gamle kort ( ca 10 stk ) med Anette ned til dig... håber du kan bruge dem.

  God weekend

  SvarSlet
 3. Lige et svra til dig:
  Næh.......det er på Grønninghoved. Ved Skamlingsbanken. Det er der, hvor der er en masse sne.......Der kom et læs mere i eftermiddags.
  Så godt der er flere dage til at hverdagen starter igen. Vi ved ikke rigtig, hvordan der ser ud op gennem skoven. Det kan godt være et problem. Ellers må vi jo bare vente på foråret !!

  SvarSlet
 4. Hej Berit

  Hvis ikke du allerede har set det, så vil jeg lige nævne, at der er temaaften til støtte for cancerkort og OSH den 17 marts på TSC

  SvarSlet