onsdag den 16. marts 2011

Optælling fra Convention

Så er jeg endelig nået igennem stakken af kort, som jeg glad slæbte hjem fra Convention. Tusind tak for jeres bidrag til Cancerkort. I alt blev der doneret 424 kort i kassen til Convention. For hvert kort, man lægger i indsamlingskassen, så giver man indirekte kr. 15 til Foreningen Cancerramte Børn.For jeg sælger jo kortene for kr. 15 pr. stk, og de går direkte og ganske ubeskåret til sociale arrangementer for familier, hvor børnene har kræft. Det er dejligt med den store opbakning, for jeg ved, at pengene fra cancerkort bestemt gør en forskel i regnskabet.


Indlægget her er krydret med fotos af mere eller mindre tilfældigt udvalgte kort fra lørdagens donation.
Udover kortene fik jeg også en pose med materialer, som en af Multiscraps kunder havde overdraget til Iben efter en oprydning på sit scrapværelse. Der er også mange spændende ting i. som jeg glæder mig til at kigge nærmere på.Ud over de mange kort, som jeg fik foræret af alle de søde scrappiger, så fik jeg også leveret ca. 450 kort, som jeg har købt af nogle af de piger, som jeg har en lille leveringsaftale med. Der var også mange rigtig flotte kort imellem, og de kort er jeg også ganske taknemmelig for. Jeg kan nemlig sælge flere kort, end jeg får doneret og i øvrigt selv kan nå at lave.

3 kommentarer:

 1. FLOT resultet, Berit. Og sikke nogen flotte kort.
  Husk også at klappe dig selv på ryggen, for det er et stort arbejde, du lægger i det projekt.

  SvarSlet
 2. Sikke et flot resultat!! Godt at høre at der stadig er plads til to store projekter i lille DK :-)

  SvarSlet
 3. Sørme da en masse kort der kom i kassen til convention! Wauw!

  Dejligt at kortene kunne bruges. Håber din aftale med børne-udstyrs-butikken bliver en kæmpe succes med alle de lækre kort du har at sælge. :)

  SvarSlet