lørdag den 16. juli 2011

Køb kort hos Cancerkort og få et job...

Der er godt nok ikke nogen jobgaranti, når man køber et kort hos mig, men jeg vil da alligevel dele denne lille sjove historie med jer.

I det meget tidlige forår fik jeg en bestilling fra en af mine agilitybekendte. Hendes datter (som jeg også har trænet sammen med) blev student her i juni, og moderen ville gerne bestille en stak studenterkort. Jeg fremsendte kortene til hende i starten af juni, og så skulle jeg ikke tænke mere på det.

For et par måneder siden fik jeg på jobbet en meget stor opgave, hvor der skulle bruges nogle ekstra hænder gennem hele august måned. Jeg vred mit hoved godt og grundigt for at hjælpe med at finde nogle personer, der kunne hjælpe med at løfte denne opgave. Men det er ikke så let at finde gode folk, der selv kan transportere sig rundt i den sydvestjyske "hovedstad" og dens opland og som kan arbejde hele august.

Men pludselig mens jeg til et hundearrangement sad overfor moderen, så kom jeg jo i tanker om, at hendes datter jo måske kunne være et emne, da jeg jo vidste, at hun var nyklækket student og måske først skulle starte på universitetet, eller hvad hun nu havde af planer, til september eller senere. Heldigvis havde hun valgt at tage et år med arbejde, før hun ville fortsætte sine studier, og hun ville gerne prøve kræfter med denne opgave.

Er det ikke bare pudsigt, hvordan brikkerne nogen gange falder på plads?

2 kommentarer:

  1. Jo. det er da utroligt. Og heldigt for den unge pige - også.
    Tak for en fin/sjov historie fra "det virkelige liv".

    SvarSlet
  2. Hvor er det smart at bruge hinanden på den måde. Det er da helt sikkert at moderen bestiller kort hos dig igen - og så fortæller hun historien videre til familie, venner og bekendte som så køber kort hos dig :-)

    SvarSlet