torsdag den 18. august 2011

Med ønsket om en båndtaske...

Faldt over et lille indlæg på scrapsisters.dk, hvor Henriette havde en båndtaske til salg. Sådan en har jeg længe gerne villet købe, så nu var det med at slå til. Den kostede 165 hos Henriette, og da hun også havde lidt andet krims krams til salg, som jeg vist også godt kunne bruge, så bød jeg kr. 200 på noget blandet krims-krams og båndtasken.

Båndtaske - nu med meget fyld

Båndtasken har jeg proppet med div. bånd, og jeg håber, at det nu er lidt nemmere for mig at finde et passende bånd, når jeg laver kort.

Normaltvis jeg nok lidt for kvik til at lægge div. indkøbt pynt ned mellem alt det gamle, hvilket resulterer i, at jeg glemmer, at jeg har det. Denne gang tænkte jeg så, at jeg skulle igang med at lave kort af det med det samme.

Herunder er nogle af de kort, som jeg fik lavet i sidste weekend.Herover et citatkort med en nuttet lille filt-snegl fra mit indkøb. Og ja nogen finder måske aldrig ud af hvad de kan blive verdensmestre i, fordi de snegler sig gennem tilværelsen.


 Bånd og colaflaske var også en del af mit indkøb......

 Et af de meget populære citater har her følgeskab af en lille filt-muffin, som også stammer fra indkøbet.


 Pigen ved siden af Peter Plys-citatet ligner også sådan en rigtig legekammerat - og hun var også i pakken fra Henriette


Jeg købte også 6 af sådanne stjerner, som jeg lavede forskellige tillykke-kort med. Papiret, som stjernen er monteret på er faktisk også baggrundspapiret, som de var klæbet op på i posen fra butikken. Det er da vældig genialt udnyttet, synes jeg selv.

 
Den skønne filt-taske og -blomst var også i pakken og de er monteret på et af mine personlige favoritcitater, for det er bare så sandt så sandt!

Undskyld den ringe billede-kvalitet, men nu har kortene ligget i nogle dage og ventet på at blive fotograferet, og det måtte så blive i aften efter Silas var puttet - og han er ikke til at drive i seng trods sine kun 3 år. Så lyset er ikke det bedste, men mon ikke I kan se, hvad det forestiller alligevel?!

2 kommentarer:

  1. Gad vide om sådan en båndtaske kunne hjælpe mig til et overblik over alle mine bånd af alle slags....????
    Du er altså god til de citatkort. Og det er sikkert uden hjælp fra din mand.....hæhæ.

    Du skulle have sendt Silas på musikfestival i dag. Vi hentede H. kl 19.30 - og hun sov kl 20.00 ! Sådan. Sikke en stille aften. Helt underligt.

    SvarSlet