onsdag den 30. december 2015

50.000 igen i år!!

Jeg er rigtig glad og stolt af at Cancerkortprojektet. Igen i år er det lykkedes at skrabe kr. 50.000 sammen i alt. Tidligere i december overførte jeg kr. 10.000 og igen i dag overførte jeg et bidrag på kr. 5.000. Jeg har bare haft alt for meget andet at se til i december til at nå at opdatere bloggen.

Nu er årets samlede bidrag på kr. 50.000. Det har været samme beløb de sidste fem år, så det må være et rigtig fint beløb. Jeg siger godt nok ofte, at jeg ikke rigtig bruger tid på projektet selv, men jeg har nu nok måttet indrømme, at jeg faktisk alligevel bruger noget energi på cancerkort, selvom jeg ikke er så flittig til selv at fremstille kort, så går der alligevel noget tid med at pakke, sortere, transportere og div organisering.

Men jeg ved, at arbejdet og pengene fra cancerkort bringer lykke og glæde hos de berørte familier, når Foreningen Cancerramte Børn afholder arrangementer. Derfor er jeg super taknemmelig for den indsats, som en masse søde personer også gør for projektet.

Året er dog ikke helt afsluttet. Jeg mangler stadig afregning fra nogle stykker, der har aftaget en større portion til salg på arbejdspladser, til kundegaver eller i klassesættene med til og fra kort. Omvendt mangler jeg også at afregne til nogle af de flittige piger, der har lavet kort, til og fra kort og snemandssupper for mig. Så jeg tænker, at det nok komme til at balancere.

Nu kan jeg pakke julekort og til og fra kort væk de næste 9 måneder. Dem er der nok ikke mere afsætning i de næste måneder.

Tak til jeres, som støttede ved købe, producere, transportere osv.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det en dejlig nyhed at læse her på bloggen.
  Flot klaret - igen, Berit. Og ingen er vist i tvivl om, at du har et stort stykke arbejde i at organisere alle de kort og øvrige ting der går gennem dine hænder.
  Jeg har lige sorteret kort - med og uden glimmer.....og du ved selv hvilken portion der ligger klar til dig ! Afleveres sikkert på convention. Sammen med det jeg også når at lave inden.
  Godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Flot Berit. Selvom mine leverandører til OSH efterhånden bliver bedre til at undgå glimmer bliver der stadig lidt der kommer i din kasse når jeg sorterer, så jeg tillader mig at glæde mig med dig ��. Og jeps der er arbejde nok også uden selv at producere, men jeg kan ikke lade være for det er jo det der er det sjove, det andet er bare arbejde. Godt nytår herfra.

  SvarSlet
 3. Super flot arbejde du gør. Jeg er igang med at produkserer til Cancerkort.

  SvarSlet