søndag den 22. november 2015

Internationale julekort


Endelig nogle weekender uden alt for mange planer... For et par uger siden fik jeg en bestilling på over 200 julekort, hvoraf størstedelen skulle være sprog-neutrale eller med international tekst. Jeg kiggede lidt på mit lager og talte sammen. Så mange kunne jeg ikke lige klare. Derfor gik jeg selv igang med at lave julekort.

Jeg fandt kuverten fra Henriette frem og fiskede nogle af jule tingene ud, og så gik jeg ellers i krig. Silas blev lidt nysgerrig for at være med.

Silas stempler på livet løs - og han var rigtig god til det


Først stemplede han på mine manillamærker, så fandt han en anden lille fin opgave med at sætte "puder" bagpå træerne, så jeg let kunne sætte dem på kortene. Det var bare superhyggeligt, at han hjalp til.

Silas er dybt koncentreret om at sætte 3D puder på træerne

Tilsammen fik vi lavet ca 35 kort og herunder er et par eksempler på vores julekort, som nu er klar til at blive sendt til en kunde på Sjælland, som for tredje år i træk bruger Cancerkorts julekort til at ønske deres forretningsforbindelser en rigtig glædelig jul. Det er jeg taknemmelig for.

Ofte laver jeg 6 ens kort, så jeg kan få bugt med et helt ark, og for ikke at skulle opfinde den dybe tallerken alt for mange gange.


1 kommentar:

  1. Dejligt indlæg. Og sikke fine kort du kan lave........pga Silas hjælp !

    SvarSlet