søndag den 7. august 2016

Cancerkort var intet uden andre

D. 9. juni overførte jeg kr. 10.000 til Foreningen Cancerramte Børn, så samlet set har Cancerkort i 2016 doneret kr. 25.000 til Foreningen Cancerramte Børn, og jeg ved på egen krop hvor stor en forskel deres arbejde gør for en familie, hvor et barn har kræft.

Jeg ved også at hver en krone går til foreningens arbejde og at alle donationer bruges til arrangementer for familierne. Ingen i foreningen får løn for deres arbejde. Den eneste løn er glæden ved at gøre en kæmpe forskel for de ramte familier. Du kan læse mere om Foreningen Cancerramte Børn her

Tak til alle jer, der laver kort til projektet, tak til jer som hjælper mig med at sælge dem på jeres arbejdspladser, jeres butikker osv. - og ikke mindst tak til jer, som laver kort for og til Cancerkort. Uden jer ville der intet Cancerkort projekt være.

Nu kommer hverdagen igen, og i den kommende uge skal jeg et smut forbi Tandlægerne over Kosmorama, Profil Optik og Tandlægerne på Gravene her i Haderslev og skifte deres kort ud med nye og hente penge for solgte kort for de sidste par måneder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar