tirsdag den 20. september 2016

Samler dit barns klasse ind til lejrskole?

Sidste år gav en anden "cancermor" mig den idé, at Cancerkort også kan bruges til at samle penge ind til klassekassen, når klassen f.eks skal på lejrskole.

Det giver faktisk en klasse mulighed for at støtte velgørenhed og samtidig samle penge ind til deres egen lejrskole. Den tanker kan jeg også rigtig godt lide.

I år har jeg så fået søsat initiativet i Silas´ klasse. I denne uge får hver elev fra klassen 10 pakker med gavemærker med hjem. Der er ingen salgstvang, og hvis gavemærkerne ikke når at blive solgt inden medio december, så returneres de til Cancerkort.

Regnestykket ser således ud:Hvis eleverne sælger alle deres 10 pakker bidrager de med kr. 100 til klassekassen. Det bliver jo alligevel også til noget, hvis en hel klasse gør det. Det er naturligvis også sådan, at de er velkomne til at sælge flere pakker, hvis de har lyst til det. Jeg forsyner dem fluks med flere. Nogle af forældre havde allerede fået den gode ide, at tage gavemærkerne med på job.

Alle gavemærkerne er håndlavede og der sidder et fint støttemærke bagpå hvert kort, så modtageren af julegaven kan se, at giveren også har støttet et godt formål.Hvis du nu læser det her og tænker, at det da var en brandgod ide, som du også gerne vil bruge i dit barns klasse, så skal du da endelig ikke tøve med at kontakte mig.
Enten på mail berit @ cancerkort.dk eller ring/sms på 60881771.
Jeg kan sagtens pakke og sende til den anden ende af landet, så hold dig ikke tilbage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar