onsdag den 5. oktober 2016

Donationer fra Convention - af hjertet tak! :-)

Convention er lige overstået. Jeg var desværre ikke selv tilstede, men jeg har i dag afhentet den kasse med donationer, som var kommet ind til Cancerkort. Dem vil jeg meget gerne takke rigtig mange gange for.


Til og fra kort fra kassen

Tilfældig kort fra kassen

Her er et kig ned i kassen. Der var faktisk nok lidt flere end det ved første øjekast ser ud til.

Et kig i kassen
En løselig sammentælling viser, at der er lidt mere end 200 kort, og det er en rigtig flot donation, og det gør en kæmpe forskel for Cancerkort og bidraget til Foreningen Cancerramte Børn. For det er nemlig sådan, at folk lægger kort i kassen, så bliver de pakket færdig (støttemærker og evt. kuvert/cellufonpose) af mig selv eller andre frivillige, som også er helt og aldeles ulønnede personer.
Kortene sælges for kr. 15,00 pr. stk, og samtlige kr. 15,00 sendes videre til Foreningen Cancerramte Børn, når donerede kort sælges (dvs. de kort, som alle I søde og betænksomme mennesker ganske uden at få nogen form for betaling lægger i indsamlingskasserne til SAM, Convention og andre steder). Ingen hos Cancerkort er lønnede eller får andel af salget af donerede kort. Ligeledes kan jeg supplere med, at Foreningen Cancerramte Børn heller ikke har lønnet personale, men alligevel formår at afholde en masse sociale arrangementer mm. for familier, hvor et barn er ramt af kræft. Du kan i øvrigt læse mere om FCB på deres hjemmeside.

Nyd et udpluk af flere de mange smukke kort fra weekendens kasse på Convention herunder.Det var bare et udpluk af nogle af de mange smukke og forskellige kort, som nu kan gøres klar til salg og sættes ud i Cancerkorts kasser rundt omkring.

Hvis nogen har spørgsmål vedr. afregning, salg, donationer eller andet vedr. Cancerkort, så er en mail på berit@ cancerkort.dk meget velkommen. Jeg svarer altid meget gerne.

2 kommentarer:

  1. Det var en helt pæn portion donerede kort.
    Dejligt at vide, at kortene gør gavn.

    SvarSlet
  2. Sikker nogle søde kort :) og virkelig flot med 200 kort til det fine formål!!

    SvarSlet