søndag den 27. november 2016

Posten har været en flittig gæst

I løbet af ugen, som nu er ved at slutte, fik jeg besøg af postbuddet lidt mere end andre uger, og hun havde spændende pakker med til mig. Det var helt uventede pakker, som hun satte af.

Den første dag kom der en kasse.

Det er altid spændende, hvad sådan en kasse gemmer på

 Jeg pakkede kassen op og fandt en hilsen fra Conny og nogle blandede kort/til og fra kort.

Tak for en sød hilsen - og for kortene

Et lille udpluk af kassens indhold

Det sker en gang imellem, at der dukker et par pakker eller kuverter op med kort til Cancerkort, men de fleste afleverer deres donationer til Convention eller til Scrap a Mania, så det var lidt usædvanligt, at posten en dag eller to efter satte to små pakker udenfor min dør.

Endnu et par pakker

Spændt åbnede jeg endnu et par pakker. Denne gang fra Jytte og Margit.

Fra Margit var der masser til og fra kort. 

Jeg var virkelig helt i bund med til og fra kort, så de faldt jo virkelig på et tørt sted. Jeg havde ellers troet, at jeg havde masser i år og nok skulle klare mig, men jeg har vist undervurderet situationen. Så Margits til og fra kort blev straks støttemærke på og pakket i poser, så de kunne komme med min kusine på arbejde.

En blandet kuvert fra Jytte
Heldigvis var der også til og fra kort i kuverten fra Jytte, og det lidt sjove ved det er, at jeg er facebookven med Jytte, og jeg har fulgt lidt med i hendes flittigheder, når hun har lavet opslag om, at hun har lavet til og fra kort til Cancerkort.

Jeg er rigtig glad for hver en donation, som jeg modtager til Cancerkort. Stor tak til Conny, Margit og Jytte. Det sker også, at jeg modtager fra andre, men jeg er ikke altid så god til at få det lagt på bloggen. Det beklager jeg, men tiden løber fra mig.

2 kommentarer:

  1. Det er simpelthen så hyggeligt at lave til-og-fra kort - og dejligt, at se at du har så mange flittige hænder, som laver kort til Cancerkort. Jeg fortsætter i det nye år ❤

    SvarSlet
  2. Jeg fandt lige dette opslag i dag. Jeg er glad for du kan bruge det sendte. Netop i dag har jeg sendt endnu en pakke afsted til dig.

    SvarSlet