lørdag den 23. september 2017

Gavemærker. Kom den forestående jul bag på mig?

Ja det skulle man da næsten tro.

Jeg plejer ellers at give mig i kast med at lave gavemærker i august måned. Ikke fordi jeg er så god til selv at få lavet en hel masse, men gavemærkerne til julegaver plejer jeg at kunne få gang i selv.

Sådan er det ikke gået i år. Virkelig dumt, at jeg nu sidder her tæt ved d. 1. okt og har mindre end 500 pakker med gavemærker på lager.

Især dumt når jeg får en bestilling på 800 pakker gavemærker fra en stamkunde. De sidste to år har hendes drenge og deres klassekammerater solgt gavemærker som et fælles klasseprojekt, hvor de solgte gavemærker fra Cancerkort for kr. 25 pr. pakke, hvoraf de 10,- gik til klassekassen og de resterende 15.- til Cancerkort/Foreningen Cancerramte Børn (kr. 15 er normalprisen for en pakke med 4 gavemærker)

Gavemærker
Sidste år gjorde Silas´klasse det samme ,og det gav faktisk klassen mere end 2.000 kroner, som er blevet brugt på en klassefest og lidt forsødelse på lejrturen. Det var en fin måde for børnene at lære om velgørenhed og samtidig selv kunne samle penge ind til noget fælles i klassen og føle at de fik noget for deres anstrengelser.

Så måske skal jeg se, at få fat i nogle gavemærker. Nej, ikke måske. Jeg får virkelig brug for gavemærker/til og fra kort!! Jeg er nu ikke bekymret. Heldigvis har jeg mange gode gavemærkeproducenter, som jeg kan prikke til. Men lad det ikke være nogen hemmelighed, at gavemærker i donationskasserne til Convention og SAM vil blive modtaget med en varm kyshånd. Bare som en høflig og taknemlig opfordring til dem, som skal den vej og måske har lyst til at støtte velgørenhed ved at lave lidt til og fra kort af nogle af deres julerester fra sidste år.

2 kommentarer:

  1. Lige et link til indlæg med mål på kortene.
    Du har det et sted husker jeg.

    SvarSlet
  2. http://cancerkort.blogspot.dk/2013/09/til-og-fra-kort-vejledning.html?m=1

    SvarSlet