søndag den 1. oktober 2017

Endnu et bidrag til Foreningen Cancerramte Børn

Det er dejligt at starte sin søndag morgen med at overføre kr. 10.000. Nu er Cancerkorts bidrag for i år samlet set på kr. 25.000. Det gør bare dagen lidt bedre, og jeg tænker lige nu tilbage på sidste søndag, hvor vi var med Foreningen Cancerramte Børn i Legoland.

FCB har en regel om, at man til det populære Legolandsarrangement maks kan deltage i 5 år efter endt behandling. Vi var med, fordi jeg plejer at sælge for et par tusinde kroner kort. Jeg har ikke helt overblik over, hvor meget jeg solgte for på dagen endnu, da ugen er gået med et par hektiske arbejdsdage og derefter sygdom. Det er så dejligt at være med i Legoland. Der er altid tid til at snakke lidt med folk, der kommer og køber kort, og det er ekstra sødt, når børnene vælger kortene, og man står og følger deres overvejelser i valgene. Godt nok går der nogle timer med at tage hånd om kortsalget, men der bliver heldigvis også tid til at prøve forlystelser sammen med familien.
Med overførslen tænker jeg på alle de gode aktiviteter, som bliver afholdt for de penge, som jeg og andre donerer til FCB. 100% af de penge som private eller firmaer donerer går til foreningen bruges til aktiviteter. I denne weekend ved jeg, at en gruppe fædre er på "Fædreweekend", hvor de kan hygge, køre mountainbike og få talt om livet. Det er bare rart at tale med ligesindede, og jeg forestiller mig, at disse arrangementer for mændene er fantastiske, fordi mænd måske ikke automatisk sådan lukker op for "posen".

Der er også et familie-arrangement på Jyllandsringen i denne weekend. Der bliver holdt så mange gode arrangementer for familierne, og det er så rart at være med til at bidrage til dem.  

I denne weekend er der i øvrigt stort scrap-arrangement på Sjælland, og jeg har fået et par messengerbeskeder vedr. gavemærker. Der er heldigvis rigtig mange søde scrappiger, som giver et nap med, for at jeg kan levere ordren på de mange gavemærker. Ordren blev i sidste weekend hævet fra 800 pakker gavemærker til 1300 pakker, vel at mærke med 4 stk i hver pakke. Det vil altså sige 5.200 gavemærker til een ordre!!

3 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt med de arrangementer du omtaler her.
  Kassen men de mange gavemærker (og alm kort) er nu nået til Jylland. Det er tydeligt, at mange har haft travlt med at lave kort i weekenden.

  SvarSlet
 2. Det er dejligt at man kan se pengene gøre gavn - jeg er lige gået i gang med produktion af gavemærker - så der kommer en portion fra mig på et tidspunkt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din indsats.
   Jeg har set og selv oplevet hvilken forskel bidragene gør for familierne. Det er så dejligt at opleve

   Slet