fredag den 5. juni 2009

Aktiv uden at røre en finger....

Sådan føler jeg det lige nu. Pga. pres på job, agilitystævne og agilitykursus, så har jeg ikke selv fået lavet andet end et par kort de sidste 3 uger, og de sidste par uger har jeg heller ikke selv solgt ret mange kort.

Men heldigvis er der andre, der gør et stykke arbejde for mig. Særligt Marianne (som jeg faktisk aldrig har mødt). Marianne har produceret over 300 kort til mig siden 1. april. Jeg køber kortene af hende for kr. 5 pr. stk. Jeg er dybt imponeret over hendes indsats. Men også Suzan skal nævnes. Vi er instruktører sammen i Dansk Kennelklub, og selvom Suzan aldrig har lavet kort før, så har hun nu også kastet sig ud i kortgerningen (og er rigtig god til det), og har solgt både sine egne og "mine" kort til familie, venner og kolleger. Sågår hendes mor har haft en kasse med Cancerkort med på sit job.

Idag fik min bror 30 kort med hjem, som han vil prøve at sælge til sine kolleger på Carletti, en af mine klubkammerater fra hundeklubben har også en stak kort fast i sin skuffe på jobbet, I bofællesskabet Fælleshave, hvor vi tidligere boede, står der også en kasse med kort, I en kiosk nær Esbjerg står der også en kasse kort, som en af mine andre hundeklubkammerater har arrangeret salget af. I mandags fik en af stævnearrangørerne fra en anden klub 50 kort med, som hun ville prøve at sælge på sit svømmehold og ved deres stævne i den kommende weekend.
Det er imponerende så flittige folk er for min sag. Dejligt at se, at tingene ikke står stille, selvom jeg har lidt for travlt til at gøre så meget for sagen selv.

3 kommentarer:

 1. Det er da vildt lækkert at så mange sælger dine kort...fedt med alle de penge du så kan sende.

  SvarSlet
 2. Flot at så mange sælger dine kort.
  Fandt du kuverter og poser til mine str. kort??

  SvarSlet
 3. Nej, Karina. Det lykkedes mig ikke sådan lige, men det er ikke noget problem. For af og til, så får jeg bestillinger på at jeg skal sende 10 stk til folk og så ryger der bare et par af dine flotte lidt for store kort med i sådan en sending, så bliver de jo ikke "uglet" i min kortkasse.
  Men nogen af dem kunne jeg godt finde både poser og kuverter til - tror der er 6-7 stykker, der er lidt for store.

  SvarSlet