lørdag den 20. juni 2009

Midnatsscrap hos Multiscrap

I aftes kørte Suzan og jeg til Odense for at deltage i Midnatsscrap. Vi var begge "debutanter" til arrangementet, men det er nok ikke sidste gang, vi kan finde på at kigge forbi Odense til 7 timers scrap sådan en fredag aften.

Flittige Suzan

Mit mål for aftenen var at være meget produktiv, da jeg føler mig noget bagud med kort ift efterspørgslen. Jeg fik faktisk også lavet 11 kort og fik også handlet lidt, selvom jeg ikke mangler noget. Men der var en helt blok med hundepapir og nogle matchende bånd, som jeg altså måtte købe til at lave kort til hundefolket.

Min egen produktion på Midnatsscrap


Der var et par konkurrencer, men Suzan og jeg kunne kun deltage i een af dem, da vi kun lavede kort, og de andre primært lavede Lay Outs. Suzan var da også heldig/dygtig at vinde kort-konkurrencen, og jeg var så heldig at få en del af de konkurrerende kort med hjem til kort-kassen.


6 hæfter fyldt med masser af muligheder til mine kort


Iben, som ejer Mulitscrap, var også rigtig gavmild og donerede 6 hæfter med div. ark, som jeg kan bruge til kortfremstilling. Det må klart vare mange år, før jeg løber tør for papir. Iben havde også samlet kort ind fra nogle af sine kunder. Tak til Iben for det hele!

3 kommentarer:

  1. 11 kort på én aften! Det var flot. Jeg har endnu ikke været til arrangementer i Multiscrap, men jeg har været forbi og snolde et par gange i den lækre butik... ; )

    SvarSlet
  2. så flotte ting du laver og en super ide at give pengene vider ;o)

    SvarSlet
  3. Det lyder til at have været en rigtig dejlig aften. Jeg har endnu aldrig været hos Multi da det ligger for langt væk. Sikke mange kort du har fået lavet. De er rigtig flotte.

    SvarSlet