torsdag den 25. juni 2009

Flere penge til Foreningen Cancerramte Børn


Idag har jeg atter været i banken for at sætte penge ind. Jeg går ofte i banken, da jeg jo får mange mønter ind via kortkassen, og det er nemmere at få automaten til at tælle dem end at gøre det selv.

Det betød så, at jeg idag kunne indsætte kr. 2.500 på Foreningen Cancerramte Børns konto. Dvs det samlede beløb, som er sat ind siden feb. er kr. 8.500,00.

Den søde dame bag skranken vidste, uden at jeg fortalte det, faktisk godt, hvad der skulle ske med disse penge, for dels er jeg ret ofte i banken med penge, som jeg sætter ind på en konto, hvor jeg samler sammen til at sende nogle runde beløb afsted, og så havde hun også læst om mit initiativ i avisen.

Aftenens produktion d. 24. juni.
Lavet af reste-papir doneret af Charlotte Ravn

Inden der var gået 5 minutter, så havde personalet i banken også fået en stak kort, som de kunne fornøje sig med (læs: købe af), indtil jeg kommer igen. Og de var dårligt landet på skranken, før de første to piger bladrede løs i dem.

Bagefter kørte jeg ned til Selvhjælp Haderslev, der også havde læst artiklen i ugeavisen og gerne ville have nogle kort stående. Det fantastisk dejligt, når andre hjælper med at sælge kortene, og det er der heldigvis også en del, der allerede gør.

2 kommentarer:

  1. Hvor er de bare fine Berit! Super skønt, at det går så godt med salget!

    SvarSlet
  2. Tak, Charlotte.
    De er fine, enkle og solgt inden jeg kan nå at blinke :-)
    Jeg tror, at jeg kan lave kort i en måned af dine rester ;-)

    SvarSlet