mandag den 26. oktober 2009

En fantastisk ordre.....

Fredag aften fik jeg en besked på facebook fra en stævnearrangør/firma, der gerne ville bestille 100 stk kort hos mig, som han skulle bruge på Sjælland søndag morgen. Vupti, så fik jeg arrangeret, at de 100 kort kunne blive fragtet til Sjælland med en person, som skulle deltage til stævnet.Købet af de 100 kort var faktisk dobbelt velgørenhed. Kortene skulle nemlig bruges som deltagergave på stævnet. Stævnet var lavet til støtte for det danske lydighedslandshold, så startpengene gik til landsholdet. Så med købet af kortene fra Cancerkort.dk så støttede firmaet både stævnet/lydighedslandsholdet og Foreningen Cancerramte Børn. To fluer med eet smæk. Jeg blev naturligvis meget glad for denne ordre. Og faktisk har samme person igen bestilt 100 kort, som han gerne vil have i kommision.


Til stævnet i vores egen hundeklub om lørdagen solgte jeg også en del kort. Jeg har endnu ikke talt dem op. Det plejer jeg at lade bankens automat gøre for mig. Men der er ingen tvivl om, at jeg hastigt nærmer mig mit mål.

Et par af aftenens julekortværker


Igår var jeg til Scrap i Lunderskov. Jeg havde Silas med, selvom børn normaltvis ikke hører hjemme til scrap, men Silas er jo ikke supermobil og i øvrigt et ret nemt barn. Så det gik an. Det lykkedes mig faktisk også at få lavet 8 julekort (dog kun 2 forskellige slags). Billederne af dem og de kort, jeg fik lavet hjemme i aftes ses ovenfor.

3 kommentarer:

 1. et er dejligt at høre at der stadig kommer penge ind til cancerkort.

  SvarSlet
 2. Ja jeg er nu i besiddelse af 2 tillykke kort, som jeg fik som præmier ved konkurrencen. Så ud over at det var en god præmie, så er det også rart at vide at pengene er gået til et godt formål.

  SvarSlet
 3. Sikke flotte kort du har lavet. Hvor er det dejligt at kortene kan bruges og er efterspurgte :)

  Hvae..skal du ikke have opdateret din blog her ;)

  SvarSlet