fredag den 26. november 2010

Det her hitter!!

En af mine kolleger efterlyste kort, som man kan putte gavekort i. Uha tænkte jeg, for jeg er umiddelbart ikke så vild med tanken om at udvide sortimentet med alt muligt andet.

Jeg foreslog så, at de kunne bruge pyntede toffifee-æsker og evt chokoladeindsatsen ud og lægge gavekortet deri, men fortalte også, hvor sød en lille gave sådan en æske også er. Så vi aftalte, at min kollega fik 10 stk op i sin afdeling og så kunne vi se, hvad det ville bringe.
De 10 var solgt før de overhovedet var blevet leveret. Siden sendte jeg 20 mere, som også er væk. Og for to dage siden fik de så 45 æsker mere, men de er vist ikke udsolgt endnu.
Jeg skal ikke tage æren for de smukke æsker, for det er Susanne Meltesen, der har lavet dem alle. Der er mange smukke imellem, og jeg er hende dybt dybt taknemmelig for den store indsats hun gør ift alle disse kreationer.
Det er også Susanne, der laver den anden del af den store succes, som jeg oplever lige nu. Nemlig "snemandssupper" og "julemandskaffe", som førnævnte afdeling også har aftaget en del af. De har vel solgt henved 100 stk ialt indtil videre.Med Susannes hjælp nærmer jeg mig mere og mere målet på de kr. 30.000. Jeg mangler blot at få nogle afregninger i hus fra div. "sælgere", men jeg føler mig meget sikker på, at jeg nok skal nå mit mål

2 kommentarer:

  1. Hvor er de skønne de der langhårede nisser!
    Fine kort

    SvarSlet
  2. Fine, dejlig ting og skønt at du når målet. Ja hun er både dygtig og flittig hende Meltesen! God december herfra Sjælland. =0)

    SvarSlet