lørdag den 4. juni 2011

Anerkendelse fra en uventet kant

I mandags modtog jeg en anerkendelse fra vores lokale bank, som havde udvalgt 10 ildsjæle, som de hver i sær belønnede med en buket blomster.


Buketten

Jeg var meget overrasket over at modtage anerkendelsen og den smukke buket, som lige nu står på bordet i forteltet ved siden af pc´eren. Der er noget ganske særligt over at blive klappet på skuldrene af udenforstående, som jeg jo nok vil kalde banken, da de jo hverken selv har kræftsyge børn eller laver kort for mig, men de ser mig jo tit komme og tømme mine kontanter fra kortkassen og sætte dem ind på Cancerkort-kontoen.

Overrækkelse af buketten i
Frøs Herreds Sparekasse


Det var faktisk også damen bag kasssen i banken, der havde valgt mig som "sin" ildsjæl, og jeg er meget glad for den anerkendelse.

Det går også fremragende med kortsalget. Min meget sultne "kortpusher" i nabobyen har skreget på citatkort, og det har fået mig til at lægge et nødråb ud på Scrapsisters.dks forum, hvor jeg har efterlyst nogen, der ville fremstille kort til mit projekt for den beskedne afregning af kr. 5 pr. kort.

Mange har heldigvis henvendt sig, og jeg har nu takket nej til at sætte flere igang. Ikke fordi jeg ikke kan bruge flere kort, men fordi jeg jo også skal afregne dem, så kan jeg godt lide at tingene balancerer, før jeg sætter flere i sving med div kort, men det har været skønt at mærke opbakningen - og så fra folk som ellers ikke har været involveret i "Cancerkort-produktion" tidligere.


Et rigtig fedt herrekort fra Else Slipsager
Jeg mangler også ALTID herrekort
Jeg modtog en kasse med kort fra Else Slipsager i løbet af ugen, og de smukke kort er med kyshånd sendt videre til kortpushere. Til inspiration viser jeg lige et par stykker af kortene fra kassen.

Et kort, der også er fedt til herrer

2 kommentarer:

 1. Tillykke med buketten! Det er fortjent!!
  Lækre kort du har modtaget!
  Jeg er lige blevet færdig og vil sende dem så snart jeg kan komme til det :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot og fuld fortjent.
  Tillykke med det, Berit.

  SvarSlet