søndag den 19. juni 2011

Inspireret til et bryllupskort

Igår var jeg et smut på Årø, som jo ligger ret tæt på mig. På øen sad "Den jyske Scrapmafia" og hyggede sig i et sommerhus. Jeg fik lov at kigge indenfor og lave lidt kreativt. Tak for det!

Jeg havde ikke selv så meget med. Jeg har en bestilling på nogle bordkort til et bryllup. Bordkortene skulle matche invitationerne, som jeg lavede for nogle måneder siden. Jeg fik næsten lavet dem alle, men løb tør for sort karton. Jeg havde nok heller ikke regnet med at kunne nå det hele.

Bestillingsbordkort

Samtidig har jeg dog også en bestilling på et kort til et andet bryllup, og jeg lod mig så lidt inspirere af et kort, som Charlotte Ravn havde fået lavet i weekendens løb. Men uden at stjæle en del af Fru Ravns værktøj var det ikke let at lave kortet. Så med hjælp fra hendes Big Shot, et par dies, Martha Stewart border-punch, som kan komme hele vejen rundt om et stykke papir, hendes stempel - ja faktisk også noget af hendes papir, så lykkedes det mig at lave dette flotte kort.

Bryllupskort
Ja, undskyld. Jeg synes det er superflot, og nu frygter jeg, at Fru Ravn igen har skabt et behov hos mig, for jeg kan jo ikke lave sådan et kort uden det rigtige værktøj.

3 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort - og godt du havde det rigtige værktøj indenfor rækkevidde. Men ja, det er farligt og skaber hurtigt et behov...

  SvarSlet
 2. Ja, det er superflot. Vildt flot faktisk.
  Er du klar over hvor heldig du er at kunne låne hos fra Ravn...hihi.
  Håber du har fundet posen i din havestue.

  SvarSlet
 3. Hamrende flot kort du har lavet! jeg kender alt for godt det med at få behov og ikke for at lokke, men en big shot er nu fænnomenal!
  Smukke og enkle bordkort du også fik lavet. Det ser også godt ud :)

  SvarSlet