onsdag den 25. september 2013

Alle mand i gang...

Nu nærmer juletiden sig jo. Mit lager bugner med julekort, så det vil jeg ikke kaste mig over at producere i år, men til og fra kortene, som jeg startede med at sælge sidste år, var stort set udsolgt, og i år har jeg tænkt mig, at det skal blive endnu større. Derfor skal der bare produceres til og fra kort nu.

Jeg har selv været lidt igang, men der er jo grænser for, hvor store mirakler jeg kan udrette ved siden af et til tider krævende job, mor til to, hundeejer osv. Så da min mor en dag for en uges tid siden sagde, at hun da havde tænkt på, at hende og min far nok godt kunne lave nogle til og fra kort, så tog jeg hende på ordet.

En kasse med div materialer og lidt værktøj blev pakket til dem, og afleveret fredag aften, hvor jeg kort lige viste dem hvordan og gav lidt inspiration. Lørdag morgen kørte Henrik og jeg en tur til Nordjylland til et skønt gourmetophold på Lønstruphus Badehotel.

Så fik vi sat min far igang

Da vi kom retur søndag over middag, var der allerede produceret over 100 til og fra kort. Det er skisme da ret sejt. Men Henrik og jeg havde godt luret at især min far var blevet bidt af det, og det var skægt at se, hvordan han "bare lige" skulle lave et-to-tre mere....

Søndag - og allerede en stor produktion
Nu er det så onsdag, og min far sendte mig en næsten panisk SMS. Nu havde de faktisk ikke mere at lave de små kort af, så nu har jeg pakket nogle materialer til dem. Vi kan jo ikke have, at de går helt i stå


13 kommentarer:

 1. Sådan!
  Jeg laver gerne et par til/fra-kort til dig - og det varer forhåbentlig ikke så længe før jeg har energi til at være "fast leverandør" igen ;) Men skal lige i gang med det løntilskud jeg har fået og se hvordan det hele kan løbe rundt først :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du siger bare til, når du er klar igen, så kan vi lige aftale nærmere :-)

   Slet
 2. Der er godtnok gang i den, dejligt at dine forældre gerne vil give en hånd med

  SvarSlet
 3. Hvor cool! Det grå guld skal man ikke kimse af :o)

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare seje! Jeg har lavet omkring 100 til dig, så hvis du tager poser og mærker med til Convention, skal jeg nok pakke dem også. Ved også at fru Jensen har en stak til dig! :)

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare super seje, det skal nok blive til en hel del kort :)
  Jeg har også igang med til og fra kort til dig, og så har jeg en del alm. kort til dig også :) Afleverer på convention.

  SvarSlet
 6. De er da bare alt for seje må jeg nok sige. Jeg anede faktisk slet ikke, at der var noget for cancer her i Danmark, jeg har i en del år lavet en stor stak kort hvert år til en cancergruppe i både Australien og i San Salvador , men det koster jo efterhånden mere at sende dem derud end det koster at lave dem LOL, men det har selvfølgelig også at gøre med, at det er nære venner, som jeg har hjulpet, men vil da godt nok lige tænke en ekstra gang nu, da jeg ser, vi har noget lignende herhjemme. Det er bare så sejt, at nogen gider há det store arbejde, det er at styre det. Især dem fra Australien gør virkelig meget ud af deres arrangementer, som de sætter op hvert år. Gør I også det her?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maryann
   Der er heldigvis en del blandede arrangementer for familier, hvor et barn har kræft.
   I denne weekend har Foreningen Cancerramte Børn faktisk to arrangementer.Det ene er en weekend for raske søskende. Det er et helt fantastisk arrangement for de kan let blive lidt glemt i alt det her, men cancer hos deres søster/bror har også store konsekvenser for dem.
   Der er også et arrangement i Odense Zoo.
   Nogen gange handler arrangementerne om at kunne lave noget i beskyttede omgivelser pga smittefare andre gange lige så meget om at lave et socialt arrangement, hvor man er sammen med ligesindede.
   Personligt oplevede jeg så stor en taknemmelighed over at disse arrangementer var en mulighed for vores familie. Mest af alt fordi jeg ved, at pengene er doneret på den ene eller anden måde fra private, fonde og firmaer.
   Fordi jeg ved, hvor meget arrangementerne betød for mig og min familie, så fortsætter jeg arbejdet med cancerkort.

   Slet
  2. Hej igen,
   Jeg tror du misforstod mit spørgsmål lidt, for jeg var godt klar over, hvad pengene blev brugt til, men min veninde i Australien fortalte altid om, at de et par gange om året lavede et kæmpe arrangement, hvor de samlede penge ind til formålet, og hvor de så solgte alle de kort eller andre ting, folk havde lavet til dem. De lavede en såkaldt pink dag, hvor alt hvad der overhovedet var lavet var holdt helt i pink. Hun har vist masser af billeder fra deres arrangementer, og de tiltrak altid oceaner af mennesker til alt hvad de arrangerede og samlede faktisk temmelig mange penge ind på den måde, fordi de var en flok piger, som så også bagte pink kager og andet og lavede kaffe og the, som selvfølgelig også blev solgt til formålet. Jeg kunne blive ved med alle de ting, som de lavede, men det er jo bare ens egen fantasi, som sætter grænserne der, men det overordnede var, at de virkelig samlede rigtig mange penge ind på den måde, fordi det gik til et rigtig godt formål, men samtidig fik folk en herlig dag ud af det også og havde det sjovt, selv om det selvfølgelig havde den alvorlige undertone onm, hvorfor det blev holdt. Så det var måske en idé der kunne bruges herhjemme også?? Og det var derfor jeg spurgte, da jeg aldrig har hørt om noget sådant her hjemme overhovedet.

   Slet
  3. Tak for svaret Maryann.
   Nej jeg har ikke kendskab til noget som det, du beskriver i DK, men det kunne jo være interessant, men kræver nogle ildsjæle...

   Slet
  4. Der bliver også holdt pink dag i DK. Det har lige været i weekenden, men det er for brystcancer og ikke børn :)

   Slet