fredag den 20. oktober 2017

Billund scrapper gavemærker

Super fedt initiativ de havde taget i Billund. 5 piger har brugt hele torsdagen. Faktisk næsten 12 timer på at sidde og lave gavemærker til Cancerkort ud af deres rester og andre gode sager fra gemmerne. Sikke et helt fantastisk initiativ. Jeg er meget taknemlig for, at de ville bruge (materialer og) en hyggedag sammen og lave gavemærker til det gode formål.

Eksempler på dagens arbejde


Rodede scrapborde er lig med hygge og produktivitet
Jeg ville gerne selv have været med, men det var lidt svært at få til at hænge sammen. Skolerne har jo ferie i denne uge, og SFO´en var lukket, og jeg havde faktisk ikke ferie, så jeg har skulle jonglere lidt med legeaftaler, arbejde og lidt ferieaktiviteter. Derfor kunne jeg ikke selv komme og være med før efter aftensmaden, hvor jeg kørte de 80 km til Billund for lige at være med et par timer og ikke mindst tage kortene med mig hjem. Jeg nåede da vist at lave noget i nærheden af 25 gavemærker selv. Så lidt har jeg da også bidraget med.

Flittige hænder
Et par kasser med færdige gavemærker
Det blev til rigtig mange kort. Jeg er sikker på, at der mere end 500 kort i kassen, som de alle blev samlet i til sidst. De havde virkelig givet den gas, og der var også nogen, der på bedste TV køkkenstil havde "snydt" lidt og lavet en del forarbejde - og nogle færdige kort.

En papkasse fuld af smukke kort
Jeg er virkelig glad for at kunne tage sådan en stor kasse med færdige kort med mig hjem. Nu skal kortene bare pakkes i poser. Hurra for den store cellofanpose-donationen fra Your Own Scrap!

4 kommentarer: